Викладачі кафедри обліку та оподаткування підготували переможців Міжнародної студентської олімпіади в сфері інформаційних технологій «IT-UNIVERSE»

2 липня 2023 року
    Протягом березня-червня 2023 року проходили відбіркові та фінальні змагання Міжнародної студентської олімпіади в сфері інформаційних технологій «ІТ-Universe», у яких активну участь взяли студенти НУБіП України.
    Олімпійці здобували необхідні для змагань знання та навички на заняттях і навчальній практиці з дисципліни "Бухгалтерський облік" у прикладних програмних рішеннях» та пройшли підготовку в межах діяльності наукового гуртка Діджитал облік, що діє на кафедрі обліку та оподаткування.
      Учасники олімпіади продемонстрували відмінні знання сучасного програмного забезпечення для ведення бухгалтерського обліку та управління підприємством і стали переможцями за результатами олімпіади. До фіналу пройшли студенти: Вікторія Франчук, Дар’я Дорошенко, Марія Швець, Влада Акименко, Гліб Бродський, Олексій Жук, Марина Остапенко, Катерина Лізогубова, Максим Чухан.
    Міжнародна студентська олімпіада «IT-Universe» – це соціально значимий проєкт, спрямований на вдосконалення професійної майстерності, популяризацію інформаційних технологій (ІТ) і способів їх ефективного застосування, поліпшення процесів використання ІТ суспільством. Вагомою складовою проєкту є спільна робота бізнесу, освіти і соціально-активних ІТ-спільнот над завданням підвищення якості системи підготовки молодих ІТ-фахівців, а також підтримка активної, талановитої та всебічно розвинутої молоді.
     Перемогу у фіналі Міжнародної студентської ІТ-олімпіади «IT-Universe-2023» у конкурсі «Управління підприємством в ERP-системі» здобули студенти:
     Марина Остапенко (1 місце)

       Влада Акименко (2 місце)


Олексій Жук (3 місце)

     Високий результат наші студенти продемонстрували у конкурсі «Використання автоматизованих систем обліку», де студентка Вікторія Франчук посіла 5 місце.
    Високого результату вдалося досягти завдяки наполегливому навчанню студентів не тільки на заняттях, але й спеціалізованих поглиблених курсах з використання облікових та ERP-систем, які організовані на кафедрі обліку та оподаткування під керівництвом в.о. завідувача кафедри обліку та оподаткування, доцента Володимира Литвиненка.
    Переможні конкурсні бали, отримані студентами дозволили НУБіП України посісти почесне 2 місце у рейтингу ЗВО олімпіади «IT-Universe-2023».
     Висловлюємо вдячність студентам-учасникам змагань за наполегливість у навчанні та підготовці до олімпіади. Вітаємо переможців олімпіади та їх наукових керівників Володимира Литвиненка та Любов Миськів з вагомим результатом.
   Викладацький колектив кафедри обліку та оподаткування пишається студентами, які чудово опанували не лише бухгалтерський облік і оподаткування, але й сучасні інформаційні технології! Бажаємо натхнення, віри у свої сили, невичерпної енергії та подальших успіхів!

Людмила Мельянкова,
доцент кафедри обліку та оподаткування

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook