Галузь тваринництва та аквакультури поповнилася висококваліфікованими фахівцями – випускниками факультету тваринництва та водних біоресурсів НУБіП України

1 липня 2023 року
  29 червня 2023 року на факультеті тваринництва та водних біоресурсів Національного університету біоресурсів і природокористування України відбулася урочиста церемонія вручення дипломів бакалавра випускникам спеціальностей 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та 207 «Водні біоресурси та аквакультура». Цьогоріч дипломи факультету тваринництва та водних біоресурсів денної та заочної форм, за обома спеціальностями отримали 143 випускники, з них вісім осіб з відзнакою.

  Урочистості розпочались з Державного Гімну України, пошанування Героїв і хвилини мовчання з вшанування пам’яті загиблих воїнів у кровопролитній війні яка наразі триває з росією.
  Розпочинаючи урочистості, з вітальним словом до випускників, професорів, викладачів, батьків – всіх, хто своєю працею сприяє поповненню виробництва висококваліфікованими фахівцями у галузі тваринництва та аквакультури, звернувся ректор Університету Станіслав НІКОЛАЄНКО.

  Станіслав Миколайович привітав випускників із знаменною подією у їх житті, здобуття освітнього ступеня «Бакалавр», зазначивши при цьому на важливості отриманих знань з тваринництва та аквакультури, оскільки суспільство завжди потребуватиме якісних продуктів харчування, левова частка яких забезпечується від розведення та утримання сільськогосподарських тварин та ведення аквакультури. Ректор також побажав випускникам успіхів у професійній кар’єрі, нових здобутків і звершень та наголосив на необхідності здобування освіти за освітнім ступенем «Магістр».

З вітальним словом до усіх присутніх у святковій залі, звернувся декан факультету тваринництва та водних біоресурсів Руслан КОНОНЕНКО. Руслан Володимирович зазначив, що сьогоднішній день визначний, адже студенти одного з найкращих факультетів університету отримають підтвердження своїм знанням і вмінням – диплом випускника Національного університету біоресурсів і природокористування України. Руслан Володимирович запевнив випускників, що отримані знання і вміння дозволять знайти кожному своє місце в житті. Він вкотре підтвердив затребуваність фахівців, яких готує університет і факультет та побажав усім випускникам миру, везіння, процвітання і не зупинятися на досягнутому.

  Ректор університету Станіслав НІКОЛАЄНКО та декан факультету Руслан КОНОНЕНКО вручили дипломи з відзнакою випускникам факультету.

  Вже традиційно під час таких урочистостей, кращих випускників було нагороджено грамотами та подяками за активну участь у громадському житті факультету та Університету.

  Дипломи звичайного зразка випускникам спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» вручали декан факультету та голова Екзаменаційної комісії, доктор сільськогосподарських наук, професор Василь ТУРИНСЬКИЙ.

 

 

  Випускникам спеціальності 207 «Водні біоресурси та аквакультура» дипломи звичайного зразка вручали декан факультету та голова Екзаменаційної комісії, доктор сільськогосподарських наук, академік НААН України Микола САХАЦЬКИЙ.

 

  По завершенню вручення дипломів, з вітальними словами виступили голови Екзаменаційних комісій, гарант освітньої програми «Водні біоресурси та аквакультура» ‒ доцент Меланія ХИЖНЯК, завідувачі кафедр бджільництва – професор Микола ПОВОЗНІКОВ та технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві – професор Вадим ЛИХАЧ.

  З привітанням до випускників, з нагоди завершення навчання та одержання дипломів бакалавра, звернулися їх наставники – доценти Микола МАЦЕНКО, Тетяна АНТОНЮК та Дмитро НОСЕВИЧ. У своїх виступах вони згадували приємні миттєвості зі студентського життя яке так швидко промайнуло. Серед іншого, вони побажали випускникам бути достойними синами і дочками нашої країни та з гордістю нести звання випускника НУБіП України.

  Зі словами вдячності за отримання знання і досвід, виступили студенти-випускники Анастасія ОНОФРІЄНКО, Людмила КОЖУХАР та Ольга ПАШКЕВИЧ. Вони висловили слова щирої вдячності ректору, рідному університету в особі науково-педагогічних працівників та адміністрації факультету. Також вони зазначили, що це найкращий заклад вищої освіти, де готують висококваліфікованих фахівців і патріотів України!

 

  Підводячи підсумок декан факультету Руслан КОНОНЕНКО зазначив, що дуже приємно коли наш колектив розвивається, з кожним роком кількість працевлаштованих за фахом випускників збільшується, дивлячись на щасливі обличчя, які знаходяться в залі, впевнено можна сказати – це найкращі студенти одного з найкращих факультетів нашої країни, які будуватимуть її майбутнє після нашої спільної Перемоги.


 


Василь БОЧКОВ, Микола ВОЙНАЛОВИЧ,
заступники декана

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook