Набуття образотворчих практичних навичок студентами спеціальності «Садово-паркове господарство»

2 липня 2023 року
Київ

Студенти 1 курсу скороченого терміну навчання спеціальності 206-Садово-паркове господарство ОС Бакалавр завершили проходження навчальної практики із дисципліни «Образотворче мистецтво». Практика тривала із 26 до 30 червня 2023 року на базі кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України.

Практика проходила в очному форматі, у нагоді також був розроблений електронний курс на платформі https://elearn.nubip.edu.ua/, де розміщені методичні рекомендації до виконання практичних завдань і зразки студентських робіт попередніх років. Робота поєднувалась як із виконанням безпосередньо в натурі, так і в аудиторії.

Закріплення практичних навиків рисунку з натури відбувалось шляхом етапності його виконання; самостійного обрання об’єкту зображення та його грамотної об’ємно-просторової побудови; нанесення світлотіні з виявленням фактури предмету.

Об’єктами зображення виступали знайомі живописні куточки Національного університету біоресурсів і природокористування України, зокрема території біля навчального корпусу №1, студентського скверу та ботанічного саду.

Результатом проходження навчальної практики «Образотворче мистецтво» став розвиток спостережливості, композиційного та просторового мислення, самостійна організація простору заданого формату, самостійний добір графічного оформлення роботи із проробкою деталей елементів зображення, виявленням їх об'єму та фактури.

Усім подальшого професійного зростання та особистісного розвитку, застосовуючи набуті навички.
Творчих успіхів!

Вікторія Міндер,
керівник навчальної практики,
доцент кафедри ландшафтної
архітектури та фітодизайну
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook