Євгенія Шматок: мрію навчатися на гуманітарно-педагогічному факультеті НУБІП України!

4 липня 2023 року

 Ось і настав час обирати університет для школярів-випускників українських шкіл, попри складні умови війни, яка триває в Україні ми продовжуємо жити і будувати плани на майбутнє! Сьогоднішні випускники шкіл продовжують обирати свій майбутній шлях – шлях навчання, розвитку та самовдосконалення. Наша співрозмовниця вже чітко обрала і університет, і факультет на якому мріє навчатися!

 - Добрий день Євгеніє, розкажіть, будь ласка, про себе?

 - Мене звати Женя, цього року я закінчила одинадцятий клас 286 школи міста Києва і мрію вступити до НУБІП України, щоб самовдосконалюватися та здобути професію, яка в майбутньому дозволить мені досягнути успіху.

 - Який фах хочете обрати в майбутньому?
 - Мій вибір впав на такі спеціальності: "Психологія" та "Соціальна робота".

 - Чим Ви цікавитесь в житті?
 - Моїми основними інтересами є музика та образотворче мистецтво. Також захоплююся літературою та письмом. У майбутньому планую паралельно зі своїм основним фахом поєднувати цю творчу діяльність.

 - Розкажіть, де Ви дізналися про гуманітарно-педагогічний факультет Національного університету біоресурсів та природокористування України та чим він Вас зацікавив?
 - Я дізналася про цей навчальний заклад від моєї сестри Марини, яка навчалася тут на магістратурі й була задоволена тутешньою атмосферою та самим процесом навчання. А після відвідування Дня відкритих дверей на гуманітарно-педагогічному факультеті, ще раз впевнилася у своєму виборі. Саме НУБІП України приваблює мене своїми широкими можливостями для студента, а гуманітарно-педагогічний факультет дає шанс навчатися на програмі подвійного диплому закордоном, тут цікаві бази практик, активне культурне студентське життя.

 - Скажіть чому обрали саме цю спеціальність?
 - Я ще вагаюся з приводу спеціальності, яку хочу обрати, адже у реаліях нашого часу, як психолог, так і соціальний працівник є дуже важливими професіями. Мені б хотілося допомагати людям, надаючи їм потрібну підтримку та допомогу.

 - Які Ваші плани на майбутнє?
 - Пріоритетними векторами на майбутнє є здобуття вищої освіти й робота за обраним фахом. Також є важливою допомога своїй країні будь-якими можливими способами - це і є моя мета.
 Дякую за цікаву та щиру розмову! Бажаю тобі успіхів та реалізації всіх планів і задумів! Чекаємо в колі студентів гуманітарно-педагогічного факультету!


Розмову провела
доцент кафедри філософії та міжнародної комунікації
Ірина Матвієнко

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook