Отримання здобувачами вищої освіти сертифікатів M.E.Doc

24 травня 2023 року
У межах вивчення навчальної дисципліни «Digital-менеджмент» здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти факультету аграрного менеджменту освітньо-професійної програми «Менеджмент організацій і адміністрування» щорічно мають можливість вивчати програмне забезпечення M.E.Doc. До проведення практичних занять залучається представник ТОВ «М.Е.ДОК» – Кім Артем Сергійович.
 
У другому семестрі 2022/2023 навчального року під час вивчення дисципліни «Digital-менеджмент» здобувачі вищої освіти, використовуючи функціонал програмного забезпечення M.E.Doc, змогли виконати практичні завдання та отримати навички щодо опанування процесу реєстрації підприємства, створення електронних підписів і печатки, формування первинних документів в програмному забезпеченні M.E.Doc та їх передачі, використовуючи механізм електронного документообігу, пошуку інформації за допомогою вбудованого пошукача й довідників, використання програмних «помічників» та інших корисних інструментів програмного забезпечення M.E.Doc.
 
Після проходження курсу з опанування програмного забезпечення M.E.Doc здобувачі вищої освіти склали контрольний тест на знання програмного забезпечення, за результатами якого отримали сертифікати від провідної компанії на ринку електронного документообігу – ТОВ «М.Е.ДОК».
 
Вітаємо здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти факультету аграрного менеджменту освітньо-професійної програми «Менеджмент організацій і адміністрування» з опануванням курсу, отриманням знань і навичок роботи з програмним забезпеченням M.E.Doc та бажаємо подальших успіхів!
Оксана Гавриш,
доцент кафедри менеджменту ім.проф.Й.С. Завадського
 
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook