Дмитро Коломієць обирає перспективну ОПП «Облік і аудит» в НУБіП України

5 липня 2023 року

   – Будь ласка, кілька слів про себе. Звідки дізналися про НУБіП?

Мене звати Дмитро Коломієць. Я навчався у коледжі м. Камянець – Подільський. Я цілеспрямована людина, яка досягає своїх цілей. На даний момент опишу себе як людину яка в пошуках тієї справи, яка би дарувала мені радість і безтурботність.Про Національний університет біоресурсів і природокористування України дізнався цілком випадково з інтернету. Завітав на День відкритих дверей. Отримав багато позитивних вражень. Впевнений, що на правильному шляху. На шляху до успіху, саме через обрану освтіньо-професійну програму « Облік і аудит».

 

 
– Що стало вирішальним у виборі майбутньої спеціальності «Облік і оподаткування»?
 
У виборі спеціальності мене підштовхнуло саме розуміння, майбутнього багатоваріантного працевлаштування. А ще я дізнався, що цього року професія бухгалтера увійшла в ТОП-5 самих затребуваних в Україні. Це професія, в якій є потреба у всіх галузях, державних організаціях та фінансових установах, а також контролюючих органах та службах. Отже з працевлаштуванням проблем не буде у фахівців даної спеціальності і зарплатня достойна та має тенденцію до збільшення в залежності від професійного зростання та фірми на якій ви працюєте.
 
 – Які маєте захоплення?
З дитинства я захоплююсь спортом, який є і буде невід’ємною частиною мого життя. Постійно працюю над собою, оскільки прагну до саморозвитку. Переконаний, що ці дві складові - приведуть до третього самозабезпечення.
 
– Які мрії на майбутнє?
 
В майбутньому хочу забезпечувати свою сім'ю. Впевнений, що отримана спеціальність дозволить мати мені гідну заробітну плату, що надасть мені можливість вирушити в подорож по різних країнах зі своїми батьками. Вони багато працюють, і я хочу подарувати їм такий відпочинок з позитивними емоціями. Хочу щоб вони пишалися мною !
 
Щиро бажаю Вам успіхів у Ваших прагненнях та здійсненні мрій.
 
Розмову вела Любов Гуцаленко,
д.е.н., професор
кафедри обліку та оподаткування
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook