Робота у лабораторії Stihl під час навчальної практики з дисципліни «Механізація садово-паркових робіт»

5 липня 2023 року

     Навчальна практика з дисципліни «Механізація садово-паркових робіт» має за мету поглибити і розширити знання щодо використання малогабаритної техніки при виконанні основних робіт у лісовому та садово-парковому господарстві, опанування загальних принципів роботи механізмів та систем.


   

    Протягом практики студенти закріпили теоретичні знання щодо будови малогабаритної техніки, правил техніки безпеки під час виконання робіт та відпрацювали методи механізованого виконання окремих операцій у садово-парковому господарстві. Студенти також ознайомилися з навчальним комплексом машин та механізмів – бензо- та електроінструментом, акумуляторною технікою та ручним інструментом німецького виробника у лабораторії STIHL. З наявними зразками техніки, що використовується під час лісозаготівлі та садово-паркових робіт.


   

    Студенти опанували вимоги техніки безпеки, безпечні правила поводження з малогабаритною технікою при виконанні садово-паркових робіт механізованим способом. Тож тепер студенти матимуть ще вищу якість навчального процесу та більш сучасний рівень підготовки. Усі отримали позитивні оцінки за результатами захисту звітів із практики.

Ганна Бойко, доцент кафедри лісівництва

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook