У магістрів спеціальності «Садово-паркове господарство» завершилася навчальна практика з дисципліни «Комп’ютерні технології проектування СПО»

5 липня 2023 року

 Протягом тижня 19-23 червня 2023 року тривала навчальна практика з дисципліни «Ком’ютерні технології проектування СПО» у магістрів спеціальності «Садово-паркове господарство». Практика проводилася на території НУБіП України та базової комп’ютерної аудиторії 60 1-го корпусу під керівництвом доцента кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну Зібцевої О.В.

 

   Метою проведення навчальної практики було закріплення практичних знань, здобутих навичок та компетентностей зі дисципліни, здобутих студентами протягом навчального семестру. Студенти єдиною командою виконувалися поставлені перед ними конкретні завдання, як у команді, так і індивідуально. Особлива увага була приділена техніці безпеки, що продиктовано реаліями часу. Впродовж навчальної практики студентами було виконано низку корисних проєктів, які будуть використовуватися в процесі навчання, а деякі, ймовірне, будуть реалізовані.

   Зокрема, було кориговано опорний план території перед першим навчальним корпусом НУБіП України, нанесено на нього зміни, які відбулися останнім часом: розпланування нових доріжок, рабатки, пам’ятник, нові посадки рослин.

 

   Також було проведене передпроєктне обстеження території та аналіз наявного озеленення, зокрема квітників у вхідній зоні 9-го корпусу НУБіП України.

  За результатами проектних робіт виконано постер із розробленими індивідуально варіантами озеленення вхідної зони та квітницями зі добором асортименту квіткових рослин та розрахунком необхідної кількості садивного матеріалу з використанням асортименту ботанічного саду НУБіП України.

 

   Координація дій та оцінювання завдань навчальної практики здійснювалася з використанням університетської системи elearn.nubip.ua та електронного навчального курсу. За результатами роботи студентами оформлені звіти з проходження навчальної практики та постерний фотозвіт.

   Загалом, студенти проявили себе як сформовані фахівці, які вільно володіють комп’ютерними програмами ландшафтного проектування, стильовими прийомами, навичками добору асортименту рослин, розуміються на технологіях озеленення.
  Впевнені, що з набутими впродовж останнього семестру навичками щодо комп’ютерного ландшафтного проектування наші магістри будуть конкурентоспроможними на ринку праці.

Ольга Зібцева,
керівник навчальної практики, доцент 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook