ВРУЧЕННЯ ДИПЛОМІВ ФАХІВЦЯ У ВСП «МУКАЧІВСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ НУБіП УКРАЇНИ»

5 липня 2023 року

5 липня 2023 року … Цей день стане особливим для випускників ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України». Сьогодні вони отримали важливий документ – Диплом фахівця!

Радість і смуток водночас переповнює серця випускників навчального закладу. Надто швидко промайнули студентські роки. Нині востаннє всім колективом наші випускники  переступають поріг рідного коледжу. За цей час вони дуже змінилися, стали впевненими, сильними і витривалими. Адже саме на їхній період навчання  випали найбільші випробування: спочатку коронавірусна  пандемія, а останні, майже, півтора роки – війна. Проте це лише їх загартувало. І сьогоднішнє свято – для них – найкращих, найрозумніших, найперспективніших…

Урочистості з нагоди вручення дипломів відкрив  директор Мукачівського  фахового коледжу, заслужений працівник  ветеринарної медицини Юрій Садварі. У вітальному слові Юрій Юрійович  зазначив, що випускники навчалися в ті роки, які були нелегкими. Але ми не злякалися, ми згуртувались, ми зробили себе сильнішими і всупереч всьому будували свій освітній фронт. Не дивлячись на усі складнощі воєнного часу, коледж не припиняв свою роботу:  навчання проходило в очному форматі, були обладнані укриття, були вжиті усі заходи задля того, аби організувати навчальний процес на найвищому рівні.

Сподіваємось, що навчання у коледжі відкриє вам, шановні випускники, широкі перспективи для професійного становлення, стане  фундаментом  для особистого всебічного розвитку.

Юрій Юрійович побажав усім здоров’я,   успіху у світі обраної професії, здійснення мрій та життєвих планів.  Директор  висловив сподівання, що винуватці цього свята будуть гідно нести по життю статус випускника Мукачівського фахового коледжу, прославляти рідну альма-матер славетними вчинками і гідними справами, та впевненість, що навчальний заклад буде пишатися своїми випускниками, бо вони є основою працівників аграрного сектору нашого Закарпаття і їм творити майбутнє України під мирним переможним українським небом.

Свято вручення дипломів – це і підбиття підсумків за навчальний рік і весь період навчання в коледжі. Сьогодні ми з впевненістю констатуємо, що  випускники ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України»  – це підготовлені та затребувані фахівці, які можуть конкурувати на ринку праці та, як правило, будують успішну кар’єру у різних сферах діяльності. А починається все у стінах нашого навчального закладу, де вони здобувають свої перші нагороди і відзнаки. Тому, за традицією, кращих студентів та випускників було нагороджено грамотами, подяками, подарунками, які мотивуватимуть їх на нові звершення, до досягнення нових висот.

У добру путь,  у доросле життя, повне надій та сподівань, прийшли провести наших випускників поважні гості – Оксана Барановська –  Вчений секретар Національного університету біоресурсів і природокористування України, Сніжана Локес –  начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області, голова ДЕК спеціальності «Ветеринарна медицина», Олександр Гарновдій –– голова Асоціації виноградарів, виноробів та дистиляторів Закарпаття, Іван Паук –  голова Асоціації виноградарів, виноробів та дистиляторів Мукачівського регіону. Гості щиро вітали випускників, бажали їм подальшого професійного становлення, кар’єрного зростання і мирного майбутнього та долучилися  до важливої місії –  церемонії вручення дипломів.

204 випускники  отримали сьогодні  дипломи молодшого спеціаліста та фахового молодшого бакалавра, з них  28  – з відзнакою.

На адресу випускників звучали привітання та настанови від заступника директора з навчальної роботи Марії Яцик, завідувачів відділень Сергія Соскіди, Ольги Гудзоватої, Наталії  Павлишинець, Мар’яни Гуленко, які щиро раділи за їх успіхи, бажали миру, щасливої долі, здійснення всіх задумів і мрій.

Кваліфікованих і уже дипломованих фахівців за доброю традицією освятив на успішну і щасливу життєву дорогу о. Іван. Сьогодні вона не проста, проте у вірі і єдності – сила українців.

Випускники, в особі колишньої уже студентки Габріелли Борто,    у свою чергу, не шкодували добрих слів, дякували викладачам за грунтовні знання, практичні навички, що стануть путівником у їх нове доросле життя, досвід і турботу, якою вони були оточені упродовж всіх років навчання.

Від імені батьків щирі слова вдячності за навчання і вихованя їх дітей висловила Наталія Боринськи, мати випускниці відділення «Ветеринарна медицина».

Гарним дарунком  для випускників і всіх учасників святкової церемонії стали виступи танцювального колективу «Мікс» та декламування поезій студентками Ніколеттою Шишкіною та Аліною Левдер.

Радість свята з випускниками розділили їхні батьки, рідні, друзі та викладачі.

Урочистості завершились, але в пам'яті випускників цей день залишиться назавжди.

 

                                                                               Аліса Чорі,

 викладач філологічних дисциплін


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook