Бердінських Олександра, випускниця Софіївсько-Борщагівського ліцею «Софія»: обираю спеціальність «Психологія» в НУБіП України

8 липня 2023 року

 

– Чому обрали саме цю спеціальність і НУБіП України?
- Останній рік дуже ретельно вивчала ринок освітніх послуг як нашої країни так і закордонних закладів освіти. Мені цікаво було знайти саме родзинку, унікальність того чи іншого вишу. На мою думку, наша держава має усі шанси стати успішною країною, завдяки перспективній молоді, яка буде її розвивати. Я впевнена, що у НУБіП України готують саме таке молоде покоління.

- Звідки дізналися про НУБіП України?
- Дізналася про НУБіП України з офіційного сайту, гарні відгуки про університет отримала від знайомих, які вже навчаються тут, в одному з найпрестижніших університетів в Україні.

– Які маєте уподобання окрім навчання?
– Головними моїми захопленнями є спорт, література. Багато часу також приділяю вивченню спеціалізованих навчальних курсів та програм. Окрім того, у вільний час люблю малювати. Знаю, що університет надає багато можливостей, таких як активне студентське життя поза навчанням, якісна освіта та багато іншого. Сподіваюсь, що стану членом великої дружньої родини НУБіП України!

– Чого очікуєте від навчання в університеті?
– Хочу отримати гарні знання, очікую на нові знайомства та сподіваюся на океан позитивних вражень та емоцій.

- Дякуємо Вам за це інтерв’ю і з нетерпінням чекаємо на Вас в одному з найкращих закладів вищої освіти Києва!

 

Світлана ЦИМБАЛ,
професор кафедри англійської мови
для технічних та агробіологічних спеціальностей

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook