Навчальна електрослюсарна практика студентів електриків

7 липня 2023 року
    Ефективно і грамотно експлуатувати сучасне електроенергетичне обладнання на виробництві здатні лише фахівці, які мають глибокі теоретичні знання і практичні навички.
    На кафедрі електротехніки, електромеханіки та електротехнологій починаючи з 12 червня 2023 року упродовж 6 тижнів відбувається навчальна електрослюсарна практика для студентів 1 курсу ОС «Бакалавр» спеціальності 141 – Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка, яка є невід’ємною складовою у системі підготовки фахівців електроенергетичної галузі. Вона становить важливу та обов’язкову ланку у системі наскрізної підготовки висококваліфікованих фахівців до майбутньої практичної діяльності.
    Навчальна електрослюсарна практика має за мету ознайомити студентів з основними поняттями та технологічними операціями і прийомами виконання паяльних і зварювальних робіт під час монтажу, технічного обслуговування і ремонту технологічного та електроенергетичного обладнання і засобів автоматики, що використовуються на виробництві.
    Під час проходження практики студенти мають можливість закріпити теоретичні знання, що отримані ними під аудиторних занять, при цьому вони набувають практичних навичок у використанні різноманітного обладнання, матеріалів та інструментів, що необхідні для виконання нероз’ємних з’єднань металів, а також технологічних операцій і вимог до їх виконання при паянні і зварюванні.
    Заключним етапом навальної практики буде підготовка і виконання індивідуальних завдань згідно програми практик. Під час проходження практики всі студенти виявляють зацікавленість та старанність до виконання поставлених завдань.
 
 
Доценти кафедри електротехніки,
електромеханіки та електротехнологій

Радько І.П., Чуєнко Р.М. 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook