Завершуємо навчальний рік.Засідання кафедри

31 травня 2023, 17:27
МТФ

Вже традиційно навчальний рік ми завершуємо проведенням засідання кафедри, де говорили не тільки про підсумки, а й планували роботу на наступний учбовий період.Цього разу основну увагу було приділено розгляду робочих програм, їх коригуванню відповідно до змін навчальних планів і дисциплін, що викладаються.Зокрема, при обговоренні робочої програми по логістиці, підготовленій доц. Савченко Л.А., проф. Загурський О.М. рекомендував вивести в окремий модуль заняття, де розглядаються питання мурашиної логістики. Дискусія розвернулася між професорами Загурським О.М. і Мацюком В.І. щодо подання інформації по теорії масового обслуговування в межах дисципліни «Дослідження операцій».

Під час обговорення робочої програми доц. Опалко В.Г. «Технологічно-транспортні процеси у сільськогосподарському виробництві» увага була зосереджена на корекції назв лекції щодо основних напрямків розвитку сільського господарства України.
Доц. Дьомін О.А. представив розширений варіант робочої програми по вантажним перевезенням, який включає курс по вантажознавству.
Загалом, робота, проведена викладачами кафедри, забезпечує повноцінне викладання дисциплін на основі поєднання теоретичної та практичної підготовки.


Завідувачка кафедри Савченко Л.А. ознайомила з особливостями проведення навчальної і виробничої практики. Вона повідомила, що основна увага буде зосереджена на ознайомленні студентів під час навчальної практики на особливостях використання електронної  платформи Мурашиної логістики. Оскільки кафедра співпрацює з компанією AntLogistic, яка надає можливість у хмарному середовищі створити маршрут, розрахувати витрати та прибутки транспортного процесу, усунути затори, та покращити комунікації із водієм, який працює на маршруті.
Також повідомила, що з 12 червня 41 студент спеціальності приступають до проходження виробничої практики. З них 5 чоловік буде працювати в Укртрансбезпеці, 14 – в компанії ХЕГЕЛЬМАНН, 4 - в компанії Укрлендфармінг.
Викладачі кафедри плідно працювали протягом цього навчального року, не зважаючи на відключення електроенергії та інтернету, ворожі обстріли, і продовжують планувати свою роботу на наступний рік, сповнені віри в себе, ЗСУ і Україну.

Вікторія Опалко
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook