ВІТАЄМО ПРОФЕСІОНАЛІВ СВОЄЇ СПРАВИ ТА ВСІХ ПРИЧЕТНИХ З ДНЕМ РИБАЛКИ!

9 липня 2023 року

     Щорічно у другу неділю липня в Україні відзначається професійне свято працівників рибної галузі, професійних рибалок та рибалок-любителів – День рибалки.

    Аквакультура з давніх-давен годує все населення планети та забезпечує його продовольчу безпеку. Поряд з цим – це не лише професія, що вимагає повсякденної кропіткої праці, але і хобі, відпочинок для душі та заряд бадьорості для всього тіла.

   Всім відома користь риби, яка є джерелом легкозасвоюваного білку та містить незамінні поліненасичені омега-3 та омега-6 жирні кислоти. Проте вирощувати її не просто, ти маєш бути не лише професіоналом своєї справи, але і «вкладати всю душу» в цю справу.

    Цьогоріч галузь аквакультури зіткнулася з непростими викликами та перешкодами, проте рибалки недаремно володіють неймовірним запасом терпіння та завзятістю. Саме тому їхня наполегливість, відданість справі та високий професіоналізм дозволить подолати всі виклики – зберегти та примножити рибні запаси нашої країни.

     В цей день хочеться побажати всім фахівцям галузі та просто любителям щедрих уловів, завзяття, сил, натхнення, мирного неба над головою та рідної землі під ногами! А ще – спіймати золоту рибку, яка виконає таке заповітне для всіх українців бажання!

Слава Україні!

Руслан Кононенко, декан факультету тваринництва та водних біоресурсів
Віталій Бех, завідувач кафедри аквакультури
Наталія Рудик-Леуська, завідувач кафедри гідробіології та іхтіології
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook