Випускник коледжу Іван Смільський обирає спеціальність 174 – Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка в НУБіП України!

9 липня 2023 року

Цього тижня мав можливість поспілкуватися з випускником Київського коледжу міського господарства Іваном Смільським. Розмова, на мою думку, вийшла змістовною та дружньою, не дивлячись на дистанційний формат.

- Доброго дня! Як справи Іване? Як навчання?
- Доброго дня! Все добре. Завершую навчання у Київському фаховому коледжі міського господарства Таврійського національного університету ім. В.І. Вернадського. Не так давно відбувся захист моєї дипломної роботи в коледжі - моє навчання в коледжі вже на фінішній прямій.
- І як захистили дипломну роботу та за якою тематикою її писали?
- Захист пройшов успішно, у результаті отримав “відмінно”. У своїй роботі висвітлював питання автоматизації контролю енерговитрат у одній із житлово-комунальних установ міста Києва.
- Саме тому обираєте спеціальність Автоматизації, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка?
- Так, завжди подобались точні науки та практичне їхнє застосування в автоматизованих системах виробництва.
- Звідки дізнались про університет?
- Наші вчителі в коледжі інформували нас про НУБІП України, тому прислухався до них.
- То виходить, що Ваші наставники у коледжі вплинули на Ваш вибір щодо НУБіП України?
- Ні! Вони проінформували, що у Вашому університеті є спеціальність, яка мені подобається. Щодо вибору університету мені швидше допомогли різні інформаційні ресурси, які переглянув, і побачив, що у НУБіП на цій спеціальності є фахові викладачі, які мають досвід співпраці з провідними підприємствами нашої країни та не тільки. Адже саме викладачі “розкривають” для тебе те, що тобі невідомо на тому чи іншому етапі навчання. Потім із інтернет-ресурсів, що на випусковій кафедрі сучасні лабораторії. Тому зваживши цю інформацію і побувавши на екскурсії в лабораторіях кафедри автоматики та робототехнічних систем ім. академіка І.І.Мартиненка, зробив висновок, що хороший викладацький колектив та потужна матеріальна база навчальних лабораторій повинні дати якісний рівень навчання.
- Зрозуміло! Дякую за щирі відповіді. Рекомендую Вам встановити перший (1) пріоритет вступу для нашого університету на спеціальність 174 - Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка.
- Так і буде! Дякую Вам за розмову!

Розмову провів доцент кафедри АРС Тарас Лендєл

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook