Ректорат: готовність до вступної кампанії та збирання ранніх зернових

10 липня 2023 року

 

 

  10 липня 2023 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. На часі – жнива, як в прямому значенні, так і переносному. Йде активна фаза вступної кампанії, а на полях навчально-дослідних господарств достигають ранні зернові.

 

  Відповідальний секретар приймальної комісії Сергій Ковалевський проінформував про перебіг вступу до магістратури та стан реєстрації вступників, які вступатимуть за співбесідою.

  Начальник відділу кадрів Сергій Грищенко вкотре закцентував на відпускній кампанії.
  Начальник науково-дослідної частини Володимир Отченашко доповів про перемогу двох проєктів на фінансування з державного бюджету в межах конкурсу Національного фонду досліджень щодо післявоєнної відбудови України.

  Начальник відділу координації роботи навчально-дослідних господарств та організації практик Микола Грунтковський проінформував про готовність складів до прийому нового врожаю, збір сіна, проведені роботи до початку збору ранніх врожаїв.
  Начальник відділу аспірантури Віталій Вакуленко доповів про завершення атестації аспірантів-громадян Китаю, підготовчі роботи з акредитації освітньо-наукових програм та проміжні підсумки стажування аспірантів за кордоном.

  Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук проінформував про виграний проєкт в межах програми Жана Моне. Науковці брали участь у конференції на базі Університету Вагенінгена, на якій працювала секція, присвячена повоєнній відбудові України. З 24 по 28 липня до Варшави відбуває делегація університету для участі в програмі стажування.
  Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко закцентував на ліквідації наслідків зливи та підтоплень. У навчальному корпусі №1 завершена реконструкція тепломереж. Для забезпечення безперебійної діяльності університету в осінньо-зимовий період створюються необхідні запаси паливно-мастильних матеріалів для генераторів тощо.

  Проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук закцентував на перебігу складання ЄВІ та ЄФВВ на базі університету. Тривають практики, формуються перевідні накази та працюють стипендіальні комісії. У фокусі вступна кампанія.

  Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Всім членам ректорату долучатися до активної профорієнтаційної роботи і працювати з абітурієнтом аж до подачі ним заяви. Сергію Ковалевському – забезпечувати ефективну роботу приймальної комісії. Вадиму Ткачуку, Миколі Грунтковському – контролювати підготовку до початку жнив у НДГ; визначити біологічний врожай полів і надходження зерна на токи господарств. Вадиму Ткачуку і Тетяні Кондрицькій – простежити за вчасною сплатою за навчання. Вадиму Ткачуку – приділити увагу належній роботі закладів громадського харчування. Валерію Іщенку – забезпечувати необхідні роботи з благоустрою території університету, зокрема біля 1-го навчального корпусу, який зустрічатиме абітурієнтів; ремонти в гуртожитках і навчальних корпусах; вже зараз звернути увагу на проблематику опалювального сезону; активізувати зусилля з будівництва житлового будинку. Сергію Стецюку – тримати в полі зору підготовку гуртожитків і хід ремонтних робіт у кампусі в очікуванні нового студентського поповнення. Наталії Рудь – забезпечити проведення засідання липневої вченої ради. Сергію Міхнюку – координувати на всіх етапах підготовку і проведення Всеукраїнського молодіжного форуму «Про націю: молодіжна політика та національна свідомість в органах студентського самоврядування», що пройде на базі НУБіП 18-19 серпня ц.р. Василю Шинкаруку – розробити концепцію перманентного навчання на час воєнного стану.

 

   Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.

 

Пресслужба

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook