Співпраця та профорієнтаційна робота

7 липня 2023 року

   Згідно наказу МОН України до Іллінецького аграрного фахового коледжу для проведення комплексного кваліфікаційного іспиту по перевірці підготовки фахівців денної і заочної форми навчання та присвоєнню освітньо-кваліфікаційного рівня молодший спеціаліст та фаховий молодший бакалавр зі спеціальності 201 "Агрономія" був запрошений кандидат сільськогосподарських наук, професор кафедри генетики, селекції і насінництва ім. проф. М.О. Зеленського Національного університету біоресурсів і природокористування України, Жемойда Віталій Леонідович в якості голови комісії.

   Віталій Жемойда, як представник вищого навчального закладу, не міг не скористатися можливістю провести серед випускників профорієнтаційну роботу, розповісти про можливості і перспективи навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України.

   Студенти IV курсу агрономічного відділення Іллінецького аграрного фахового коледжу повністю виконали навчальний план на основі Положення про організацію освітнього процесу  коледжу та склали кваліфікаційний іспит на високому рівні. Тому за рішенням екзаменаційної комісії 47 студентам присвоїли кваліфікацію "Агротехнік" і видали дипломи, серед них 5 - з відзнакою: Братущаку Андрію, Большуку Сергію, Боцюрі Павлу, Корнійцю Олександру та Цибульському Артуру. Вищеназвані студенти після додаткової бесіди та за попередніх домовленостей виявляють бажання навчатися в НУБіП.

   Екзаменаційна комісія вважає, що вцілому випускники денного відділу Іллінецького аграрного фахового коледжу виявили грунтовні знання з дисциплін, які екзаменувались, мають добрі практичні навички, знають чинні законодавчі норми, що стосуються сучасного ведення аграрного бізнесу і готові до роботи зі спеціальності 201 "Агрономія".

   Також Віталій Жемойда презентував викладачам коледжу посібники та підручники з селекції і насінництва, кормовиробництва та рослинництва за редакції  провідних вчених НУБіП для використання в навчальному процесі в коледжі.  

Ірина Шпакович,
асистент кафедри генетики, селекції і
насінництва ім. проф. М.О. Зеленського 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook