Потемський Андрій з Києва: продовжую родинну династію: обираю НУБіП України спеціальність "Харчові технології"

10 липня 2023 року

-      Розкажіть коротко про себе.

     - Мене звати Андрій. Я народився і виріс в найкращому місті на Землі – Києві. Навчався у звичайній школі Голосіївського району. Після закінчення 9-го класу я вирішив піти зі школи і поступив до коледжу на основі Київського Кооперативного інституту бізнесу і права за порадою мами технолога-харчовика, яка в даний час працює в Інституті продовольчих ресурсів НААН України.

      -      Звідки дізналися про НУБіП України?

    -  Завершуючи другий курс до нас в коледж завітала Лариса Вацлавівна Баль-Прилипко. Тоді я не знав хто це. Але мене вона своєю розповіддю про факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК так зацікавила, що я вирішив обов’язково відвідати Національний університет біоресурсів і природокористування. Тоді був день відкритих дверей і всі охочі могли відвідати і подивитися все, що хотіли. Фахівці факультету з заохоченням розповідали про роботу факультету, про його направленність, про те чим студенти будуть займатися. А саме головне, мене дуже зацікавили прилади і обладнання, якими оснащена лабораторія факультету.

       - Що стало вирішальним у виборі даного факультету?

      - Використовуючи лабораторне обладнання я зможу навчатися виготовляти продукти харчування або навпаки перевіряти готові продукти харчування на наявність шкідливих речовин. Це дуже цікаво і пізнавально. Як відомо харчування є основою життя людини. А правильне і здорове харчування це запорука довгого і повноцінного життя.

    Тому я обираю Національний університет біоресурсів і природокористування, а саме, факультет харчових технології та управління якістю продукції АПК!

        -      Дякую за цікаву та щиру розмову! Бажаю Вам успіхів та реалізації всіх планів і задумів!

Лариса Баль-Прилипко,
декан факультету

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook