Владислав з м. Білої Церкви впевнений, що перша сходинка його успішної кар'єри - економічний факультет НУБіП України!

10 липня 2023 року
 
Не професія обирає людину, а людина професію
Сократ
   
   Вибір професії – важливий крок кожної людини. Для прийняття правильного рішення при виборі професії необхідно враховувати ряд факторів – власні побажання, психологічні особливості та можливості, не слід забувати й про потреби ринку праці. Але при відсутності досвіду та невпевненості це зробити надзвичайно складно та хвилююче. На переконання Владислава Бойка, з міста Білої Церкви Київської області, важливим фактором для успішного продовження навчання та вибору майбутнього професійного шляху є можливість навчатись у високорейтинговому ЗВО, що надасть конкурентні переваги не лише на професійній ниві, але і в особистісному становленні. Таким, майбутній абітурієнт, вважає Національний університет біоресурсів і природокористування України, зокрема спеціальність 072-Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок економічного факультету.
- Розкажіть кілька слів про себе.
- Мене звати Бойко Владислав Олексійович, народився в мальовничому місті Біла Церква, що на Київщині. У 2021 році отримав базову середню освіту в Білоцерківській спеціалізованій школі  №1 з поглибленим вивченням слов'янських мов. Крім того, в 2023 році здобув повну загальну середню освіту в ліцеї "Перша Білоцерківська гімназія" та отримав довгоочікуваний атестат.
- Розкажіть, будь ласка, чим Ви цікавитесь крім навчання, можливо у Вас є хоббі?
- Так, звичайно, я вважаю, що життя повноцінне, якщо воно багатогранне, тому з з шести років професійно займаюсь спортивним карате в спортивному клубі "Дайтан". Пишаюся тим, що став неодноразовим призером чемпіонатів Києва та області. Але найголовнішим здобутком є срібло на чемпіонаті України.
- Як Ви обирали майбутню професію?
- Власне кажучи, протягом декількох років я активно цікавлюсь підприємництвом та інноваційними трендами у бізнесі, саме тому прийняв пропозицію доцента Ольги Файчук пройти курси з фінансової грамотності на кафедрі банківської справи та страхування "Академія фінансової грамотності "FinHub_4.0". Отримані знання та набуті компетенції я вирішив удосконалювати та прийняв рішення вступати на спеціальність 072-Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок" саме до Національного університету біоресурсів і природокористування України, адже це заклад вищої освіти, який займає лідируючі позиції серед інших університетів та має ряд принципових для мене переваг: це і прекрасний студентський кампус, де гуртожиток розташований поряд з навчальними корпусами, озерами та ботанічним садом, і міжнародна співпраця, і безкоштовні англомовні групи, і насичене спортивне та культурне студентське життя. Крім того, в майбутньому мрію займатися підприємництвом в агросекторі, що наразі є дуже перспективним напрямком, тому це ще один переконливий фактор для того, щоб здобути економічні та фінансові знання, які мені в цьому безперечно допоможуть.
- Після знайомства з Владиславом, я переконана в тому, що це надзвичайно цілеспрямований, високоефективний, розумний та дисциплінований хлопець, який впевнено крокує у своє успішне майбутнє, прислухаючись до порад батьків та знайомих, але роблячи саме свій власний відповідальний вибір.
 
 Щиро дякуємо Вам, Владиславе, за розмову. Бажаємо успіхів при вступі в університет. Раді будемо бачити Вас в числі студентів економічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Розмову провела
доцент кафедри банківської справи та
страхування
Ольга ФАЙЧУК
 
 
 
   

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook