Олена Свірчук мріє навчатися на факультеті ветеринарної медицини НУБіП України

10 липня 2023 року

Напередодні вступної компанії доцент кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К.Скороходька Таран ТЕТЯНА взяла інтерв’ю у Олени СВІРЧУК, яка закінчила гімназію № 319 імені О.М.Бойченка м.Києва і планує вступати на факультет ветеринарної медицини.
Тетяна Таран: Олено, чому хочете вступати саме на факультет ветеринарної медицини?
Олена Свірчук: Люблю тварин з дитинства і мрію їх лікувати. Для мене важливим також є те, що лікар гуманної медицини лікує людину, а лікар ветеринарної медицини може лікувати все людство. Також знаю, що лікарі ветеринарної медицини мають дуже широке поле діяльності. Адже крім лікувальної справи, вони можуть займатися і контролем безпечності харчових продуктів тваринного походження, а отже вносити свій значний внесок у здоров’я нації. Тому мене цікавить також освітня програма «Єдине здоров’я», за якою нажаль цього року немає набору.

Тетяна Таран: Чому обрали саме Національний університет біоресурсів і природокористування України?
Олена Свірчук: Переконана, що НУБІП є одним із найкращих вищих навчальних закладів України і що саме тут є можливість навчатись за обраною мною спеціальністю.
Прагну опанувати всі навички в галузі ветеринарної медицини, які так потрібні для того, щоб стати справжнім професіоналом.
У мене є родичі і знайомі, які вже закінчили цей університет. Тому, і їх думка про якість навчання у вашому університеті та можливість у подальшому побудувати власну кар’єру була для мене важливою.
Приваблює мене ще й те, що навчаючись у НУБІП, зможу втілити свою мрію про стажування за обраною спеціальністю на кращих підприємствах України і за кордоном, щоб потім працювати як лікар ветеринарної медицини, а можливо і як фахівець з контролю за безпечністю та якістю продукції тваринного походження.

Тетяна Таран: Що допомогло Вам у виборі майбутньої спеціальності?
Олена Свірчук: Зі спеціальністю я визначилася досить давно. Щоб підготуватись до вступу я займалася на підготовчих курсах в університеті і зрозуміла, що не помилилася. Також знайомилася з інформацією на сайті університету про дисципліни, які буду вивчати на цій спеціальності, знаходила цікаві факти в інтернеті щодо питань забезпечення якості та безпеки продукції, тому що це дуже важливо для здоров’я усього населення країни. Також отримала практичні навички у ветеринарній клініці у одного із випускників НУБіП України.
Зі своєї сторони буду докладати зусиль для досягнення результатів навчання одного з кращих студентів закладу. Я зможу зробити те, що роблять інші, але прагну це робити краще. Дуже сподіваюся, що я стану студенткою найкращого університету!

Тетяна Таран: Бажаю Вам стати студенткою нашого університету і бути завжди і в усьому успішною!

 

Тетяна ТАРАН, доцент кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К.Скороходька
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook