Кубрак Святаслава обирає факультет ветеринарної медицини НУБіП України

12 липня 2023 року

Представтесь та розкажіть про себе:

Я, Кубрак Святаслава, в 2023 році закінчила дистанційну школу "Оptima school" на відмінно. Займаюсь спортом, є кандидатом у майстри спорту по кунг-фу. Вивчаю дві іноземні мови-англійську та французьку.
Чому обрали саме цей університет та факультет зокрема?
Щоб обрати університет, в якому зможу опанувати  майбутню професію, я відвідала ряд закладів вищої освіти,  дізнавалася  про їх історію та можливості з різних джерел. Відвідала особисто, під час дня відкритих дверей і Національний університет біоресурсів і природокористування України та вважаю, що саме цей університет є сучасним й інноваційним закладом вищої освіти, найкращим у  галузі ветеринарної медицини в Україні.
Як Ви вважаєте, чи є перспектива в подальшому здобутті вищої освіти?
Я не маю сумнівів щодо перспектив задля подальшого здобуття вищої освіти. Оскільки в нашій країні як сьогодні так і в майбутньому, завдяки  лікарям ветеринарної медицини-професіоналам не тільки зберігається життя тварин, а людини.
Чим вам подобається спеціальність «Ветеринарна медицина»?
З дитинства я спостерігала, що наші маленькі друзі не мають змоги допомогти самому собі. Тому вивчаючи тваринний світ, я вирішила, що більше користі принесу ставши лікарем ветеринарної медицини.
Чим займаєтесь у вільний час?
Мені подобається проводити вільний час читаючи книжки різних жанрів. Крім того піклуюсь та граю зі своїм домашнім улюбленцем – це кіт бурманської породи. Зокрема, кожну неділю я займаюсь верховою їздою.
Які очікування від навчання в НУБіП України?
Я очікую здобути знання, які допоможуть стати висококваліфікованим лікарем  ветеринарної медицини, крім цього знайти друзів та однодумців з якими ми зможемо практикувати та втілювати наші знання. 
Як ви ставитесь до дистанційного навчання в умовах воєнного стану?
Розуміючи стан в нашій державі, дистанційне навчання, це не тільки збереження життів, але й безперешкодне отримання всіх необхідних знань.
Про що мрієте?
Сьогодні ми всі мріємо про перемогу нашої України! Для того щоб вільно жити, безперешкодно працювати і мати можливість відкрити свою клініку задля надання професійної допомоги всьому тваринному світу.
Що б Ви хотіли побажати своїм ровесникам-абітурієнтам? 
Бажаю своїм одноліткам-абітурієнтам зберігати внутрішній спокій, мати витримку, бути впевненим у своєму виборі та успіху в досягненні цілей.
Слава Україні! Героям Слава! 
  Інтерв’ю записала Наталія Грушанська
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook