Воронцов Микола твердо вирішив – «Вступаю до магістратури в НУБіП України на осітньо-професійну спеціальність «Нутриціологія»

13 липня 2023 року

 

— Розкажіть коротко про себе.

- Мене звати Воронцов Микола, закінчив середню загальноосвітню школу № 9 І-ІІІ ступеня м. Новоград-Волинський, Житомирської області. Після цього закінчив Національний університет харчових технологій за спеціальністю 181 «Харчові технології» за освітньою програмою «Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса», отримав ступінь бакалавра, а згодом і спеціаліста.

Працював 7 років в компанії «Алма-Веко, Фуд», успішно впроваджував набуті знання у практику, був кращим технологом підприємства протягом 2017-2022 років. Маю рівень англійської мови Pre-Intermediate, що допомагало мені у веденні міжнародних перемовин, а також у проходженні тренінгів та практикумів за кордоном.

      — Звідки дізналися про НУБіП України?

 Від знайомих, які закінчили НУБіП України та успішно реалізували себе у професійній діяльності.

  —  Що стало вирішальним у виборі спеціальності 181 "Харчові технології"  освітньо-професійної програми "Нутриціологія"?

В ході своєї роботи я повністю поєднав себе та галузь харчової промисловості, і уявити себе в іншій галузі - я наразі не можу. Тому вирішив розвиватись більш глибоко у даному направленні, і вважаю що Нутриціологія - це наше майбутнє, тому що питання здорового та якісного харчування, а особливо в такому великому і швидкому місті, як Київ, стоїть дуже гостро.

Вважаю, що поєднавши свій практичний досвід та нові знання, отримані за освітньою програмою «Нутриціологія», я зможу розробляти продукти, що будуть одночасно смачними, корисними та швидкими у приготуванні.

Маю велике бажання набути знання та направити їх на користь нашої держави та суспільства. Слава Україні!

  • Дякую за цікаву та щиру розмову! Бажаю Вам успіхів та реалізації всіх планів і задумів!

Розмову вів
Ігор Устименко,
кандидат технічних наук, доцент кафедри

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook