Я віддаю перевагу спеціальності ПРОФЕСІЙНА ОСВІТА!

13 липня 2023 року

Сьогоднішнє наше інтерв’ю – із вступником, який мешкає у м. Миколаїв, має один із найвищих конкурсних балів за результатами НМТ і мріє навчатись за освітньо-професійною програмою 015.37 «Професійна освіта» - Романом ЛЕЩЕНКОМ

– Чому Ви обрали навчання за освітньо- професійною програмою Професійна освіта?
– Мене зацікавив перелік представлених у навчальному плані освітніх компонентів та можливість будувати власну освітню траєкторію шляхом вибору тих дисциплін, які я вважаю цікавими та необхідними для вивчення. Саме ця освітньо-професійна програма поєднує в собі одразу кілька цікавих для мене професійних сфер: агрономію, педагогіку та харчову промисловість. Я вірю, що таке поєднання є прекрасною демонстрацією того, як, комбінуючи дисципліни різних галузей, можна досягти синергії, в якій один предмет доповнює інший, нівелює його недоліки чи прогалини, а студент, що опановує таку освітню програму, матиме оптимальний обсяг універсальних знань. Також важливою для мене стала наявність програми подвійного диплому, учасником якої я б хотів стати у майбутньому.

– Які сподівання Ви покладаєте на процес навчання та яких результатів очікуєте?
Я усвідомлюю, що навчання в НУБІП України не буде для мене легкою прогулянкою, але я розумію, що саме такі умови й створюють професіоналів. Я очікую від педагогічного колективу високо рівня компетенції та цікавих форм викладання матеріалу. Окремо хочу підкреслити свою зацікавленість різними видами практичних робіт, бо вважаю їх головною частиною будь-якого навчання, у моєму розумінні кожна така робота має піднімати мої знання та навички на новий рівень. Я щиро вірю, що після навчання у НУБІП України я буду спеціалістом широкого спектру, який має не лише теоретичні знання, а й практичні навички.

– У яких гуртках та секціях плануєте брати участь, що є цікавим для Вас у позааудиторній роботі?
– Я захоплююсь театральним та кіномистецтвом, тому хотів би спробувати себе у гуртках подібного спрямування. У позааудиторній роботі цікавою для мене є комунікація з новими людьми та можливість брати участь в організації розважальних заходів різного спрямування. Взагалі, успішно склавши національний мультитест, я розглядав різні варіанти продовження своєї освіти, але вибір зупинив саме на НУБіП України. Я покладаю великі надії на обраний мною університет!

 

Інтерв’ю провела
доцент кафедри педагогіки
Лідія Чередник

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook