Девіз практики - збалансоване живлення сприяє здоровому росту рослини.

12 липня 2023 року

  Під таким девізом третього липня 2023 року для студентів 2 курсу денної форми навчання спеціальності «Агрономія» та «Садівництво та виноградарство» під керівництвом доцентів кафедри Олени Літвінової та Лариси Семенко розпочалась практика з Агрохімії. Практика проводилась в Агрономічній дослідній станції та навчальній лабораторії «Плодоовочевий сад». Під час навчальної практики студенти познайомились з рослинною діагностикою. Яка поєднувала в собі візуальну, листкову та тканинну діагностику.

   Студенти в умовах стаціонару кафедри Агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна виявили нестачі поживних речовин в різних рослинах, що призводило до втрачання стійкість до різних хвороб. Було проведено експрес діагностику та аналіз стану посівів, визначено актуальні проблеми та заходи, що впливають на здоровий ріст сільськогосподарських рослин та плодових дерев.

 

 

 

 


   Під час практики студенти навчилися визначати нестачу макро- та мікро елементів в сільськогосподарських рослинах в польових умовах та плодових дерев. Всі студенти отримали високу оцінку власної роботи.

Олена Літвінова, Лариса Семенко,
доценти кафедри агрохімії та якості
продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна
 
 
 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook