Марія Смутчак: мій вибір – НУБіП України і спеціальність 076 "Підприємництво та торгівля"

14 липня 2023 року

      — Представтесь та розкажіть про себе.  

Мене звати Марія Смутчак. У 2023 році здобула повну загальну середню освіту у Комунальному закладі «Ліцей «Максимум» Кропивницької міської ради», тому вже обрала для вступу один з кращих навчальних закладів вищої освіти – НУБІП України, а також визначилась із майбутнім фахом – спеціальністю 076 «Підприємництво та торгівля».
      — Чому обрали саме НУБіП України?
– Керувалась різними факторами, які стали ключовими у виборі свого фаху та університету. У ці складні часи для нашої країни я вирішила для себе, що залишусь на рідній землі і продовжу навчатись тут, адже люблю безмежно свою Батьківщину!
З поміж багатьох закладів вищої освіти обрала саме НУБІП України, адже він є одним з топових закладів, відомих і за межами нашої країни!
Привабив сучасний рівень освіти та можливості і перспективи, які відкриваються перед студентами НУБІП України. Сьогодні суспільство досить динамічне, змінюються технології та поглиблюється інтеграція у всі процеси штучного інтелекту, відтак контент інформаційного забезпечення НУБІП України свідчить про його лідерство в Україні, порівняно з іншими закладами вищої освіти.
       — Які переваги вбачаєте у спеціальності «Підприємництво та торгівля» НУБІП України?
– При виборі майбутнього фаху я звернула увагу на одну з перспективних та конкурентних для ринку праці спеціальностей – 076 «Підприємництво та торгівля» економічного факультету НУБІП України.
Більш детальну інформацію про переваги навчання на ній та можливості для здобувачів у НУБІП України я дізналась від гаранта програми Валентини Яворської. Я давно мрію про відкриття власної справи і відчуваю, що маю підприємницьких хист.
Окрім того, ОПП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» в НУБІП України чи не єдина в нашій країні, яка унікальна ще і тим, що пропонує глибоке вивчення практичних аспектів інтернет-трейдингу на міжнародних та вітчизняних біржових майданчиках, управління ціновими ризиками та ефективне формування інвестиційних стратегій біржової торгівлі.
 
      — Які Ваші уподобання, окрім навчання? 
– Я маю досить багато вподобань та хобі, тому ніколи не сиджу на одному місці, веду активний спосіб життя, постійно намагаюсь здобувати новий досвід. Багато років присвятила народним танцям та театральному мистецтву. Неодноразово брала участь у багатьох конкурсах і маю здобутки та перемоги. Вивчаю іноземні мови і багато подорожую. Займаюсь спортом і досить активна в соціальних мережах.

       — Ваші очікування та побажання?
– З нетерпінням чекаю початку навчального процесу та прагну відчути себе в ролі першокурсниці одного з кращих університетів! Очікую на насичене подіями студентське життя і нових друзів, а також планую активну участь у різних університетських заходах та студентському самоврядуванні.
Серед побажань – мрію про Перемогу України!

   — Дякуємо за розмову та побажання, чекаємо Вас у лавах першокурсників НУБІП України на спеціальності «Підприємництво та торгівля»! 
 

Розмову провела Валентина Яворська,
гарант ОПП «Підприємництво, торгівля
та біржова діяльність»  

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook