Під головуванням доктора ветеринарних наук, професора Миколи Малюка відбулося чергове засідання спеціалізованої вченої ради Д 26.004.14

11 липня 2023, 11:15

7 липня 2023 року на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.004.14 в Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбувся захист дисертації Сергія Гончарова на тему «Гельмінтози промислових риб природних водойм півдня України (епізоотологія та паразито-хазяїнні відносини)» поданої на здобуття наукового ступеня доктора ветеринарних наук зі спеціальності 16.00.11 – «Паразитологія».

   Робота була виконана на кафедрі фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії Національного університету біоресурсів і природокористування України Міністерства освіти і науки України під керівництвом доктора ветеринарних наук, професора Наталії Сороки.

   Засідання спеціалізованої вченої ради Д 26.004.14 відбулось під головуванням доктора ветеринарних наук, професора Миколи Малюка.

   Офіційними опонентами на захисті виступили:

  • Володимир Стибель – доктор ветеринарних наук, професор, Заслужений діяч науки і техніки України, Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, ректор; професор кафедри паразитології та іхтіопатології;
  • Віталій Харченко – доктор біологічних наук, доктор хабілітований, старший науковий співробітник, Інститут зоології імені І. І. Шмальгаузена НАН України, директор Інституту; завідувач відділу паразитології;
  • Андрій Березовський – доктор ветеринарних наук, професор, Заслужений працівник ветеринарної медицини України, Сумський національний аграрний університет, професор кафедри ветсанекспертизи, мікробіології, зоогігієни та безпеки і якості продуктів тваринництва.

   Зсідання ради пройшло у вигляді дискусії, під час якої членами ради було задано здобувачеві цілий ряд запитань, на які він дав ґрунтовні та професійні відповіді.

   Члени спеціалізованої вченої ради одноголосно дійшли висновку, що робота є самостійною та ґрунтовною науковою працею, виконана з дотриманням вимог академічної доброчесності, на основі чинних норм законодавства.

   Вітаємо здобувача та його наукового консультанта із значним здобутком за результатами їхньої сумлінної та наполегливої праці! Бажаємо продовжувати успішний поступ в розвитку ветеринарної науки, міцного здоров’я, оптимізму, творчої наснаги, вагомих досягнень у здійсненні задуманого та нових здобутків у роботі!

Секретар спеціалізованої вченої ради
Володимир Мельник

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook