Ілля Злобін: обираю факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК, ОП «Якість, стандартизація та сертифікація»

14 липня 2023 року

Багато чого не зробиш, поки не вивчишся.

 Але багато треба зробити, щоб навчитись.

Конфуцій

 

       — Вітаю, Ілля, розкажіть трішки про себе та про свій вибір фаху?

— На сучасному етапі розвитку суспільства все більше людей прагнуть зрозуміти процеси, пов'язані з харчуванням, та створенням якісних  і безпечних продуктів.

Мене звати Ілля Злобін, і я хочу розповісти вам про свою мотивацію вступити до Національного університету біоресурсів і природокористування України та обрати факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК, спеціальність 175 «Інформаційно-вимірювальні технології», освітня програма «Якість, стандартизація та сертифікація».

Мій шлях у галузі інформаційних технологій розпочався зі вступу до коледжу інформаційних систем і технологій, де я отримав фундаментальні знання з прикладного програмування. Після успішного завершення коледжу, я вирішив продовжити свою освіту на факультеті інформаційних технологій Національного Університету імені Т.Г Шевченка.

Протягом своєї освіти я розвивався як розробник і отримав цінний досвід у створенні різноманітних веб-сайтів. Завдяки цим знанням і навичкам я мав можливість брати участь у проектах, які змінюють спосіб, яким ми спілкуємося та взаємодіємо в онлайн-середовищі. Проте, з часом я зрозумів, що хочу зробити свій внесок в іншу сферу − харчову промисловість та управління якістю.

   —  Чому обрали Національний університет біоресурсів і природокористування України?

— Харчова промисловість є однією з найважливіших галузей, оскільки люди все більше звертають увагу на якість та безпеку харчових продуктів

Все більша увага суспільства приділяється якості та безпечності харчових продуктів, харчування це в свою чергу створює потребу в розробці інноваційних технологій в галузі харчової промисловості та звичайно ж в розробці нормативних документів, систем менеджменту якості.  

Переконаний, що це галузь, в якій я можу внести значний внесок і зробити позитивну зміну. Моє зацікавлення полягає у вивченні процесів створення нормативного забезпечення та контролю якості продуктів, включаючи стандартизацію та сертифікацію.

Обираючи Національний університет біоресурсів і природокористування України, факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК, я розумію, що отримаю відмінну освіту в цій галузі. Цей факультет пропонує широкий спектр цікавих дисциплін та практичних занять, спрямованих на формування професіоналізму в галузі харчових технологій, якості продукції, стандартизації та сертифікації.

 

  Чи вважаєте ви обраний напрям перспективним?

Світовий та вітчизняний ринок вже сьогодні сильно потребує спеціальностей, які були орієнтовані на якість та безпечність продукції, на стандартизацію, сертифікацію та метрологію і з часом попит зростатиме. Дана професія безперечно є перспективною і допомагає брати активну участь в управлінні своїм професійним життям, постійно опановувати нові навички та адаптуватись до постійних змін та нових викликів, формує фахівця, який апелює практичними і теоретичними знаннями.

Я впевнений, що за допомогою отримання якісної освіти на факультеті, я зможу розкрити свій потенціал та впливати на створення інноваційних технологій у різних галузях нашої країни.

      —  Дякую Вам за цікаву розмову і до зустрічі в аудиторіях нашої Alma Mater!

  Розмову вела Тетяна Розбицька, PhD
заступник декана з виховної роботи

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook