Артем Зорін обирає кращий виш України – НУБіП України та факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК

14 липня 2023 року

 

Кожен, хто перестає вчитися, старіє, – не важливо, в 20 або 80 років,

– а будь-який інший, хто продовжує вчитися, залишається молодим.

Найважливіше в житті – це зберегти мозок молодим.

Генрі Форд

      — Добрий день, Артеме! Розкажіть  про себе.

 Я, Артем Зорін, закінчив бакалаврат з прикладного програмування в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка. Також навчаюся на  магістратурі на факультеті інформаційних технологій в Національному університеті біоресурсів і природокористування України, тому знаю, що цей вуз один із кращих вишів України.

       — Чому вирішили вступати в магістратуру НУБіП України?

 Протягом магістратури я глибше погрузився в галузь інформаційних технологій, розвиваючи навички програмування та розробки програмного забезпечення. Однак, з часом я почав відчувати бажання розширити свої знання і застосувати їх у нових сферах.

Під час дослідницької роботи та участі у проектах, пов'язаних з автоматизацією процесів та контролем якості, я зрозумів, що мої навички в області інформаційних технологій можуть бути цінними і в інших галузях. Я почав цікавитись впливом інформаційних технологій на якість, стандартизацію, сертифікацію продукції.

Моє захоплення якістю, класифікацією та стандартизацією зростало, і я розумів, що хочу використовувати свої навички в області інформаційних технологій, щоб сприяти покращенню якості продуктів у різних сферах діяльності за допомогою розробки нормативно-правового забезпечення та впровадження систем менеджменту якості.

       —  Чому Ви вибрали саме освітню програму "Якість, стандартизація та сертифікація"?

 Я вважаю, що отримавши знання отримані на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК, спеціальності 175 «Інформаційно-вимірювальні технології», освітній програмі «Якість, стандартизація та сертифікація», мій потенціал повністю розкриється і набуті за час навчання навички і знання зможу використати на розвиток науки та нашої держави.

Моя мета полягає в тому, щоб стати фахівцем, який поєднує інформаційні технології з якістю та стандартизацією. Отримання другої магістратури на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК в НУБіП України дозволить мені розширити свої знання в цій галузі та стати спеціалістом, який може впроваджувати сучасні технології та інноваційні підходи для покращення якості та ефективності процесів виробництва.

      —  Які цілі на майбутнє Ви ставите перед собою?

— Я планую вивчати різноманітні аспекти якості, класифікації та стандартизації продукції і послуг, розвивати навички в області контролю якості та використання інформаційних технологій для оптимізації виробничих процесів. Я вірю, що поєднання моїх знань із сфери інформаційних технологій з галуззю якості, стандартизації та сертифікації принесе значний внесок у покращення продукції та забезпечення високої якості у різних галузях людської діяльності. Бажаю всім не зупинятися на досягнутому, а постійно розвиватися.

     —  Артеме, бажаю успішного проходження вступної кампанії і чекаємо Вас на навчання в магістратурі НУБіП України!

 Розмову вела Тетяна Розбицька, PhD
заступник декана з виховної роботи

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook