Тарас Божко, військовослужбовець ЗСУ: не полишаю свою мрію, тому вступаю в НУБіП України на спеціальність 181 "Харчові технології"

15 липня 2023 року

 — Розкажіть коротко про себе.

 Мене звати Тарас Божко. Закінчив Київський коледж ресторонного господарства за спеціальністю «Харчові технології». До 24.02.2022р. багато років працював барменом, і того ж року розпочав роботу з відкриття свого закладу. Але у зв‘язку з початком війни, плани довелось відкласти.

Влітку 2022 року пройшов відбір у підрозділ та долучився до Збройних Сил України, восени того ж року, перевівся до Національної гвардії України і вже як бойовий медик приступив до виконання бойових задач на сході України. Під час служби проходив багато курсів стосовно наданню домедичної допомоги на полі бою та став сертифікованим бойовим медиком, згідно стандартів ТССС.

 

На даний час проходжу лікування у місті Київі та маю велике бажання вступити до Національного університету біоресурсів і природокористування України на спеціальність 181 «Харчові технології», задля продовження своєї мрії.

      —  Звідки дізналися про факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України?

— Із соціальної мережі Фейсбук. Побачив новину від групи факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК про запрошення на навчання. А ще у далекому 2014 році до нас у коледж з профорієнтацією приїздила заступник декана факультету Наталія Слободянюк, яка розповіла про спеціальності та переваги навчання в НУБіП України.

       — Що стало вирішальним у виборі даного факультету?

- Моя діяльність до війни булла пов'язана саме з спеціальністю 181 "Харчові технології" і я впевнений, що після війни я все ж таки відкрию свій заклад, а щоб він процвітав, а бізнес був успішним потрібно здобути більше знань у цій сфері. Тому я вважаю, що саме факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК мені в цьому допоможемаючи таких висококомпетентних викладачів.

   — Дякую за цікаву та щиру розмову!

Тарасе від усього коллективу університету ми хочемо Вам подякувати за те, що ви бороните рідну землю, за спокійний сон, за чисте небо, за можливість навчатися молоді в університеті. Бажаємо вам сили та здоров'я аби звільнити нашу неньку від ворогів. Ми знаємо, що Перемога обов'язково буде за нами. Бережіть себе. Все буде Україна.

Чекаємо у лавах студентів НУБіП України, факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК.

Розмову вів
Михайло Муштрук,
доцент кафедри процесів і обладнання

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook