Юрченко Яромир: "НУБіП України є найкращим аграрним університетом України для подальшого навчання"

17 липня 2023 року

- Доброго дня. Представтесь, будь ласка.
- Доброго дня. Мене звати Юрченко Яромир. Народився та проживаю в м. Черкаси. Вчився добре, в школі подобалися такі предмети як історія, біологія та хімія.

- Чому вирішили здобувати вищу освіту? 
- Для мене важливо здобути вищу освіту, оскільки вона є необхідною умовою для становлення спеціалістом: надає широкі професійні можливості, відкриває нові кар'єрні горизонти.
- Чому Ви обрали НУБіП України? Звідки дізналися про наш університет?
- НУБІП України  єдиний університет у Києві, де є спеціальність «Ветеринарна медицина» і тут добре готують фахівців. Про НУБіП я знаю давно, цікавлюсь його життям та освітнім процесом із соціальних мереж.
- Які переваги для вас є вирішальними у виборі навчального закладу?
- НУБіП України є найкращим аграрним університетом України для подальшого навчання. Я хочу подати документи для навчання на факультет ветеринарної медицини.
- Чому саме ветеринарія?
- Ветеринарію я обрав через любов до тварин, з дитинства до них був "прив’язаний". Завжди хотів їм допомогти, легко знаходив з ними спільну мову. А ще моя сім’я займається розведенням собак, тому з тваринами я з малечку. А ветеринарія – це шанс на все життя допомагати тваринам і бути завжди з ними поряд, це те, що я люблю.
- Про що мрієте і де плануєте працювати у майбутньому?
- У майбутньому мрію стати кваліфікованим фахівцем своєї сфери діяльності та зробити внесок у розвиток ветеринарної медицини України.

Розмову провів асистент
кафедри хірургії і патофізіології
ім. акад. І.О. Поваженка
Дмитро Тарнавський

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook