Обираю для навчання НУБіП України

15 липня 2023 року
Для Назара Ермак, випускника київської школи, пріоритетним вектором на майбутнє є здобуття вищої освіти у НУБіП України. 

По-перше, університет має високий рейтинг серед вищих в нашій державі та визнаним закладом вищої освіти. Навчатися у ньому престижно й перспективно, про що розповідають друзі і знайомі, які здобувають знання  на різних факультетах  НУБіП. По-друге, навчання за Програмою подвійного диплому, специфіка якої надає право навчатися в Україні та за кордоном. Спробувати цю можливість, отримати досвід життя і навчання  в одній з європейських країн має кожний студент університету.  

По-трете, заклад застосовує провідні технології на здобуття знань та розвитку науки, дотримується високих стандартів в освіті.  У 2023 році НУБіП України відсвяткував 125 річчя – є одним із найстаріших у державі. 
 
 
Ознайомившись з сайтом університету, Назар побачив широкий спектр спеціальностей і напрямків (факультети, інститути) – є з чого обирати собі професію до душі. 
 
 
Порадившись з батьками, обрали родиною день знайомства з майбутньою Альма-Матер. Сподобалися аудиторії, студентське містечко, гарна інфраструктура, мальовничий ботанічний сад університету. 
 
 
Для досягнення  успіху завжди потрібно ставити конкретні цілі! Сподіваємося, Назаре, що обраний Вами навчальний заклад надасть багато можливостей для самореалізації і зможете розкрити свій потенціал саме тут - у НУБіП України!
                                                                                                  Лариса Коваленко
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook