Дмитро Іщенко планує вступати до магістратури факультету інформаційних технологій НУБіП України оволодівати новими знаннями і надалі підвищувати спортивну майстерність

17 липня 2023, 12:05
м. Бережани

    13-16 липня в м. Бережани пройшли змагання чемпіонату України з радіоспорту (спортивна радіопеленгація). В складі чоловічої збірної команди міста Києва виступав Дмитро Іщенко, який планує вже 18 липня здавати вступний іспит до магістратури факультету інформаційних технологій, а вже 19 липня вирушить на чемпіонат Європи зі спортивної радіопеленгації в складі збірної команди України.

-  Дмитре – чому Ви обрали НУБіП для подальшого навчання?

-           В цьому році я отримав диплом бакалавра в Національному університеті фізичного виховання і спорту України, багато років займаюся радіоспортом, багато подорожував по різним країнам в складі збірної команди України, мене все більше приваблюють цифрові технології, вважаю за ними майбутнє, особливо у наш теперішній час важкий для України. В НУБіП України навчаються мої друзі – колеги по збірній України, а університет надає можливість поєднувати навчання з подальшим заняттям спортом на професійному рівні.

-      Які у Вас успіхи на цьому чемпіонаті України?

-           На окремих дистанціях був призером в особистому заліку у змаганнях серед чоловічої еліти, в командному заліку команда Києва, в складі якої виступав і Федір Карпович – студент НУБіП України стала чемпіоном України в окремих дисциплінах змагань.

-      Які у Вас плани на майбутнє?

-           Вже завтра у вівторок о 9 годині маю складати іспит до магістратури, а вже по обіді В’ячеслав Пархоменко – тренер секції спортивного орієнтування і спортивної радіопеленгації НУБіП України на власному бусику везе нас до Словаччини де відбудуться змагання чемпіонату Європи зі спортивного радіоорієнтування, в кінці серпня планую брати участь у чемпіонаті світу зі спортивної радіопеленгації у Чеській Республіці.

   

     Ми знаємо що Ви дворазовий чемпіон світу з радіоспорту 2022 року, тож бажаємо і в цьому році щоб Ваші мрії справдилися – Ви вступили до НУБіП України і вибороли призові місця на чемпіонатах світу і Європи з радіоспорту!

      Чемпіонат України зі спортивної радіопеленгації на подовжених дистанціях відбувся в місті Бережани на нових спортивних картах викреслених у січні цього року. То ж у ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут» з’явилася нова локація в лісових масивах на околиці міста для навчання студентів орієнтуванню на місцевості.

      На цьому чемпіонаті України призерами змагань стали Федір Карпович – студент факультету інформаційних технологій, який посів 3 місце на дистанції радіоорієнтування та виборов три перших і 2 місця в командному заліку на різних дистанціях і В’ячеслав Пархоменко – заступник завідувача кафедри фізичного виховання зі спортивної роботи виборов другі місця в особистому заліку серед ветеранів на чотирьох дистанціях.

 

Бажаємо нашим спортсменам успішних стартів на міжнародних змаганнях!

 

Микола Костенко

завідувач кафедри фізичного виховання

В’ячеслав Пархоменко – старший тренер дорослої

збірної команди України зі спортивної радіопеленгації

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook