Критинка Євгенія обирає НУБіП України та програму «Аналітичне і обліково-правове забезпечення бізнесу» спеціальності «Облік і оподаткування»

17 липня 2023 року

 

Важливим кроком у житті кожної людини є вибір професії. Це передусім відповідальність, яка полягає в тому, щоб обрати саме свій шлях та із задоволенням йти ним по життю, адже робота займає більшу частину життя кожної людини. Для прийняття правильного рішення необхідно враховувати ряд чинників, зокрема власні побажання, можливості, а також варто звертати увагу і на потреби ринку праці  в Україні.

 

На сьогодні перед випускниками шкіл постають такі питання, яку ж саме обрати професію, і де підготовка себе як фахівця буде найкращою. Відповідно виникає і питання вибору спеціальності.

З однією цьогорічною випускницею Спеціалізованої школи з поглибленим вивченням української мови та літератури №273 м. Києва Критинкою Євгенією Олегівною ми поспілкувались та дізнались про її переконливі судження щодо майбутньої професії аналітика.

 

-  Чому Ви обираєте саме НУБіП України?

НУБіП України одразу привернув мою увагу через відгуки знайомих та друзів і, звісно ж, через його високу якість освіти та спеціалізацію у сфері сільського господарства, економіки та бізнесу.

-       Євгеніє, якою Ви бачите свою майбутню професію?

По життю мене веде любов до математики, її точності та можливості розв'язувати цікаві й складні задачі, а отже й аналітична діяльність.  В освітній програмі «Аналітичне і обліково-правове забезпечення бізнесу» спеціальності «Облік і оподаткування» НУБіП України я побачила поєднання компонентів знань для успішного ведення бізнесу: аналізу, обліку та права. Важливим є те, що у навчальній програмі підготовки фахівців приділяється увага аналізу зовнішньоекономічної діяльності, що є дуже актуальним питанням, враховуючи  необхідність вирішення проблем на аграрних ринках під час війни. До того ж варто відмітити про високу затребуваність такої професії на ринку праці, що підсилює мій вибір.

-                Вибравши дану програму, які б Ви хотіли отримати знання для себе як для майбутнього фахівця?

 Вивчення складових програми, зокрема аналізу, обліку і оподаткування відкриє переді мною широкий спектр можливостей для професійного зростання та розвитку кар'єри і, зокрема вміння проводити бізнес-аналіз та проектний аналіз, використання обліку в сучасних програмах. Опанування таких знань допоможе мені краще розуміти економічні процеси на мікро- та макрорівнях.

 

Тож дякуємо Євгенії за інтерв’ю і запрошуємо на навчання до НУБіП України!

Т.в.о. завідувача кафедри статистики та

 економічного аналізу, доцент Музиченко А.О.,

доцент Макарчук О.Г. 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook