Ректорат: основна увага вступним іспитам до магістратури та підготовці кампусу до нового навчального року

18 липня 2023 року

 

 

 17 липня 2023 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Очільник університету проінформував про результати засідання Спілки ректорів України, де профільний заступник міністра освіти і науки озвучив показники державного замовлення та плани на наступну вступну кампанію. Також була започаткована співпраця Спілки з органами студентського самоврядування.

 

  Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша закцентував на вступі до аспірантури – прийом документів триватиме з 24 липня до 10 серпня. Готується проведення Школи першокурсника для студентів нового набору. Триває підготовка гуртожитків, кімнат до нового навчального року.
  Учений секретар Оксана Барановська проінформувала про нараду з керівниками факультетів та ННІ сьогодні о 14 годині, присвячену поточним справам та вступній кампанії.

 

  Начальник науково-дослідної частини Володимир Отченашко доповів про результати відборів проєктів досліджень, де наші науковці отримують фінансування. Вчені минулого тижня брали участь в конференції, присвяченій проблемам штучного інтелекту.
  Начальник відділу кадрів Сергій Грищенко проінформував про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Рівненського фахового коледжу, прийом документів триватиме до 13 вересня.

 

  Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук доповів про результати засідання комісії, яка обрахувала перспективи збору врожаїв ранніх зернових в навчально-дослідних господарствах. Також в роботі грантові заявки на проведення досліджень та академічні обміни. Завершений аудит мультимедійного обладнання в навчальних аудиторіях, сформована потреба в його оновленні.

  Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко закцентував на ремонті дорожного полотна, підготовці кімнат для першокурсників в гуртожитках.

 

  Начальник навчального відділу Ярослав Рудик доповів про підготовку перевідних наказів, недопущення малокомплектних груп, видання стипендіальних наказів. Закінчують роботу екзаменаційні центри, де приймалися ЄВІ та ЄФВВ. Сьогодні розпочалося складання фахових іспитів вступників до магістратури, яке триватиме три дні.

 

  Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень.

  Проректору з науково-педагогічної роботи Василю Шинкаруку – супроводжувати діяльність приймальної комісії, активізувати профорієнтаційну роботу. У зв’язку з рекомендацією Міністерства освіти і науки України максимально відновити очне навчання, Василю Шинкаруку доручено сформувати зміни до графіку навчального процесу, Валерію Іщенку – ще раз провести аудит стану укриттів. Вадиму Ткачуку, Сергію Кваші – долучитися до процесу розгляду законопроекту 7588, яким передбачено вилучення земель сільськогосподарського призначення в закладів вищої освіти, з метою недопущення обезземелення університетів та унеможливлення проведення навчальних практик. Валерію Іщенку та директору студмістечка Сергію Стецюку – продовжити ремонти кімнат для першокурсників.

  Ректорат розглянув й інші питання діяльності університету.

Пресслужба
 

 
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook