На зустрічі студентів 2 курсу 11 групи факультету ветеринарної медицини з наставником розглянуто питання освітньо-виховного процесу.

20 березня 2023 року

   20 березня відбулася зустріч наставника Григорія Бойка зі здобувачами 2 курсу 11 групи Метою зустрічі було обговорення освітньо-виховного процесу в другому семестрі 2022-2023 н.р.

   На початку зустрічі наставник групи Григорій Бойко ознайомив студентів з подіями, що відбулися на факультеті ветеринарної медицини та в Університеті.
   Далі зупинились на питаннях організації освітнього процесу на факультеті у другому семестрі 2022-2023 н.р. Доведено інформацію щодо графіку сесії у цьому семестрі. Звернув увагу на ліквідації окремих студентів заборгованості за навчання. Закликав студентів до активної роботи в період очного навчання та дотримані маскового режиму в зв’язку з коронавірусом підчас очного навчання.
   Також було зосереджено увагу на графіку проходження навчальної практики.

   Староста групи Дарія Нікітіна зупинилася на питаннях додаткових балів, участі студентів в спортивних і культурно-патріотичних заходах. Також акцентувала увагу студентів на дотримані правил поведінки у гуртожитку і на території університету.
   Студенти поставили ряд питань, які їх турбували та отримали чіткі, лаконічні і аргументовані відповіді.

Дарія Нікітіна
староста 9 групи 2 курсу факультету ветеринарної медицини
Григорій Бойко
наставник групи, доцент кафедри фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook