Чергова зустріч 11 групи 2 курсу з наставником групи.

1 травня 2023 року

   1 травня 2023 року у студентів 11 групи 2 курсу відбулись чергові збори з наставником групи, доцентом кафедри фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії Григорієм Бойко.
   Дуже важливим у теперішні часи є спілкування зі студентами групи. Студенти та наставник групи знаходяться постійно на зв’язку.
   Наставник групи Григорій Бойко розповів студентам останні новини з життя університету і факультету. Акцентували увагу питанням відвідування пар і щодо перебування студентів групи за кордоном під час навчального процесу. Обговорили також питання заборгованостей у студентів за минулий семестр з навчальних дисциплін та майбутніх екзаменів і заліків.

   Було наголошено, що студенти мають зосередити свою увагу на освітньому процесі, та сконцентрувати зусилля на відмінному закінченні навчального другого семестру. Під час зустрічі студенти отримали інформацію щодо графіка залікової та екзаменаційної сесії й обговорили ряд організаційних питань. Своєчасна підготовка до заліків та екзаменів є запорукою їх успішної здачі.
   Також було розглянуто інші важливі питання. Це стосується вчасної подачі додаткових балів, дотримані правил поведінки у гуртожитку і на території університету. Акцентовано увагу здобувачів на історії та святкуванні 125-річчя Університету

Григорій Бойко
наставник групи, доцент кафедри фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook