Кращі абітурієнти обирають сучасні технології навчання на спеціальності 015.37 "Професійна освіта

18 липня 2023 року
Ти випускник та обираєш майбутній професійний шлях?
     Мрієш стати висококваліфікованим фахівцем, із гідною оплатою; співпрацювати із топовими стейкхолдерами, які зацікавлені у фахівцях з універсальними навичками soft-skills та готові крокувати в ногу із часом?
     Тоді запрошуємо ТЕБЕ ДО НАС! Ми відкриті до спілкування та з нетерпінням чекаємо саме на тебе на кафедрі Педагогіки!
     Наша кафедра має сучасні лабораторії, одна із них — це Навчально-наукова лабораторія інформаційно-комунікаційних технологій в освіті з кабінетом віртуальної і доповненої реальності, яка оснащена сучасною технікою, Touchboard, 15 сучасних комп’ютерів, мультимедіа, плазмові панелі та окуляри віртуальної реальності Oculus Quest 2, 256 GB, які є автономними. Можливості лабораторії вже використовуються для викладання таких дисциплін:
  • Лідерологія
  •  Соціальне лідерство та командоутворення
  • Лідерство та адміністрування
  • Вікова фізіологія та основи медичних знань
  • Розумні цифрові технології в освіті
  • Технології програмування
  • Педагогічні і психологічні засади міжособистісної взаємодії у віртуальному середовищі
  • WEB-програмування
  • Інформаційні технології в управлінні освітнім процесом
  • Створення е-ресурсів навчального порталу
  • Технології STEM-освіти
     Абітурієнтка Анастасія, яка завітала з подругою Анною зауважує: мені цікаво вивчати науки про людину! До цього я здобувала освіту у приватній школі “Оптіма”. Сьогодні я активно опановую мови програмування для створення навчальної анімації. Я вже навчилася працювати використовуючи мову програмування “Пайтон” і хотіла б удосконалювати свої навички. Знаю, що на спеціальності “Професійна освіта” викладає професор Олександр Кучай, який володіє не тільки мови програмування, а й вільно спілкується польською та англійською, що для мене цікаво, бо я прагну вдосконалювати також знання англійської та інших іноземних мов. Також мені імпонує дуальна освіта, елементи якою впроваджуються на кафедрі педагогіки.
     Найкращі, креативні та творчі абітурієнти обирають шлях навчання із сучасними технологіями за спеціальністю «Професійна освіта», адже саме тут МРІЇ ПЕРЕТВОРЮЮТЬСЯ У РЕАЛЬНІСТЬ!
  
     Абітурієнт Максим поділився враженнями:
«Для мене важливо поєднання освіти, науки та інновацій, адже це шлях до успіху! Обираючи спеціальність «Професійна освіта», я збагнув, що це можливість для мене навчатись за допомогою сучасних технологій та реалізувати свій потенціал у сфері гуманітарних та аграрних наук. Я обираю навчання у кращих! Окрім того, в майбутньому я планую займати керівну посаду в МОН, щоб мати суттєвий вплив на реформування і розвиток освіти України. Саме тому, мої цілі не обмежуються лише особистими досягненнями, а пов'язані із усвідомленням обов'язку перед державою і суспільством. Я знаю, що обрану мною спеціальність закінчував ректор нашого університету академік Ніколаєнко Станіслав Миколайович, який був Міністром освіти і науки України. Саме тому я обираю «Професійну освіту»!»
 
     Абітурієнт Ярослав описує емоції від відвідання лабораторії
«Професійна освіта» це круто! Я маю безліч хобі – люблю програмування, цікавлюсь новинами про штучний інтелект, а крім того я багато читаю та мені подобаються гуманітарні науки. На спеціальності «Професійна освіта» я знайшов для себе ідеальне поєднання новітніх технологій та дисциплін гуманітарного спрямування. Своє майбутнє навчання я бачу тільки тут! А ти, зі мною? »
  
     Абітурієнт Олександр розповідає про знайомство зі спеціальністю «Професійна освіта»
 
«Я у захваті! Відвідавши кафедру Педагогіки та лабораторію я остаточно визначилась із вибором майбутньої спеціальності. Я зможу отримати якісні знання у сучасних та комфортних умовах навчання. Тут я познайомилась із викладацьким складом кафедри, та знайшла своїх однодумців зі спільною метою – зробити власний вклад у розвиток сучасної освіти у поєднанні з інноваціями. Якщо обирати сучасне високоякісне навчання, то тільки на спеціальності «Професійна освіта»!»
   Вступнику, ця можливість саме для тебе! Спеціальність «Професійна освіта», це унікальне поєднання гуманітарного спрямування та агропромислового комплексу, яке відкривають широкі можливості на ринку праці, дають високу ліквідність та достойний рівень заробітної плати! Це надзвичайна можливість бути різносторонньо обізнаним, адже яку б сферу ти не обрав у майбутньому, саме тут наразі ти зможеш пізнати особливості сучасних технологій, додатків, гаджетів та девайсів, без яких не обходиться жоден фахівець сьогодення. Будь на хвилі сучасності, обирай «Професійну освіту»!
 
     Ми чекаємо саме на тебе на спеціальності «Професійна освіта»! Стань одним із тих, хто в русі з часом!
 
Аліна Рахманіна
аспірантка кафедри Педагогіки
 
 
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook