Іванна Шах: обираю спеціальність "Садово-паркове господарство" в НУБіП України

18 липня 2023 року

 Здобувши незаперечну славу серед провідних навчальних закладів України, Національний університет біоресурсів і природокористування України (НУБіП) продовжує привертати талановитих молодих людей з різних куточків країни. Сьогодні ми хочемо представити вам Іванну Шах абітурієнтку 2023 року вступу бакалаврату ННІ Лісового і садово-паркового господарства освітньо-професійної програми «Садово-паркове господарство» першого рівня вищої освіти за спеціальністю 206 «Садово-паркове господарство» галузі знань 20 «Аграрні науки і продовольство».

    - Доброго дня! Розкажіть про себе.

 - Вітаю! Мене звати Іванна Шах я є випускницею 11-го класу Миляцького ліцею. Завжди проявляла зацікавленість до природи та мистецтва, тому вибір спеціальності "Садово-паркове господарство" став для мене логічним та зрозумілим кроком у її професійному розвитку.

     - Чому обрали саме цю спеціальність і саме НУБІП України?

 - Моє знайомство з садово-парковим господарством розпочалося у дитинстві, коли я проводила багато часу у місцевому парку разом із своїми батьками. Я завжди насолоджувалася красою природи та особливою атмосферою, яку створюють доглянуті сади та парки. Це надихнуло мене досліджувати цю галузь глибше і розглядати її як своє майбутнє покликання.

 - Обираючи НУБіП України, я впевнена, що цей навчальний заклад надасть мені унікальні можливості для розвитку її професійних навичок. Навчально науковий інститут лісового і садово-паркового господарства є одним з найстаріших підрозділів університету та зарекомендував себе як провідний центр з підготовки фахівців у сфері садівництва та ландшафтного дизайну. Цінним аспектом навчання в університеті є поєднання теоретичних знань з практичними навичками, що дає студентам можливість отримати глибоке розуміння садово-паркового господарства.

    - Чого Ви найбільше очікуєте від навчання в університеті?

 - Я відчуваю великий ентузіазм та мотивацію для здобуття освіти на спеціальності "Садово-паркове господарство". Також мрію стати професіоналом у галузі садівництва та ландшафтного дизайну, сприяти збереженню та відновленню природних екосистем, а також творити красу та розслаблення для людей, які відвідують сади та парки.

     - Які Ви маєте уподобання та інтереси, окрім навчання?

 - Крім навчання, я маю різнобічні інтереси та хобі. Активно долучаюся до екологічних акцій та волонтерської діяльності, де стежу за збереженням та відновленням лісових екосистем. Також володію художніми здібностями та вміннями, які хочу виявляти у своїх ландшафтних проектах.

Розмову вів Андрій ПІНЧУК
завідувач кафедри відтворення лісів
та лісових меліорацій

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook