Киянка Анна Іваненко обирає для себе навчання на економічному факультеті НУБіП України

19 липня 2023 року
      Найвищим показником рівня закладу вищої освіти, крім рейтингів національних та міжнародних організацій, є рекомендації рідних, друзів та знайомих вступника. Адже ефективним індикатором якості навчального процесу та студентського життя є розповіді, спогади та рівень життя випускників, які радять також обрати Національний університет біоресурсів і природокористування України своєю Alma Mater.

        ¾  Анно, розкажіть, будь-ласка, про себе.

Цього року я закінчила 11 клас Спеціалізованої школи I-III ступенів з поглибленим вивченням англійської мови №165 міста Києва на відмінно.

      ¾  Чому ви обрали саме НУБіП України? Чим приваблює економічний факультет і яка спеціальність вам до вподоби?

Цієї весни ми з класом були на дні відкритих дверей, де нас тепло зустріли і провели незабутню екскурсію навчальним корпусом університету. Про НУБіП я чула ще змалечку, адже тут навчались мої тітка та дядько. Вони завжди тепло відгукувалися та з захопленням розповідали про свої студентські роки.
Крум того, НУБіП України відомий своєю хорошою репутацією та якістю освіти в галузі фінансів, економіки.Тому я обрала спеціальність 072«Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок». Професія фінансиста є цікавою і буде актуальною в майбутньому. Також я дізналась, що університет надає розширені можливості, такі як участь у наукових проектах та стажуваннях, що підвищує практичний досвід студентів. З такими знаннями випускники мають гарні кар'єрні перспективи та можуть розраховувати на успішну кар'єру в сфері економіки та управління. Саме це мене привабило в виборі Вашого університету.
  

       ¾  Які маєте захоплення, чим цікавитесь окрім навчання?

Одним з моїх захоплень є література, я люблю читати різні жанри, зокрема науково-популярні книги та детективи. Крім того, я проявляю інтерес до подорожей. Знайомитися з різноманітними культурами та відкривати для себе нові місця є для мене джерелом натхнення та пізнання. Також мені подобається брати участь у різних заходах. Загалом, я завжди відкрита до нових інтересів та викликів, тому постійно шукаю можливості для особистого розвитку і самовдосконалення.
  

       ¾  Які мрії та плани на майбутнє?

- Звісно, як і в кожного українця, це мрія про перемогу та мир. Один з моїх головних планів розбудова успішної кар'єри в галузі фінансів та управління. Я прагну стати висококваліфікованим професіоналом з глибокими знаннями у цій галузі.
  

      ¾  Анно, щиро дякуємо за розмову та бажаємо успішного вступу до університету.

 
Розмову провела
Лідія Аврамчук,
доцент кафедри банківської справи та страхування
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook