Аделіна Кошіль планує продовжити навчання у магістратурі на ОП «Облік і аудит»

19 липня 2023 року
 Аделіна Кошіль у цьому році завершила навчання на ОС Бакалавр на економічному факультеті за спеціальністю «Облік і оподаткування» (освітня програма «ОБЛІК І АУДИТ») в НУБІП України. Ступінь молодшого спеціаліста здобувала у Лубенському фінансово-економічному коледжі. Підготовка до вступу в магістратуру проходила паралельно із участю у Всеукраїнському творчому конкурсі наукових робіт. На конкурсі Аделіна виборола ІІІ призове місце, не зважаючи на те, що в ньому брали участь здобувачі як першого (бакалаврського) так і другого (магістерського) рівня вищої освіти, які навчаються за освітніми програмами галузі знань «Управління та адміністрування». З Аделіною поговорили про поточні справи та плани на майбутнє.


- Що стало причиною вибору саме НУБіП України?
- Після закінчення коледжу постало питання про вступ до вищого навчального закладу. Ознайомившись з декількома університетами, прочитавши багато схвальних відгуків щодо НУБіП, почувши рекомендації знайомих, які тут навчались, зробила висновок: хочу навчатися саме в цьому університеті!

 - Чим Ви захоплюютесь?

- У свій вільний час я займаюся хореографією, люблю читати художню літературу та переглядати науково-фантастичні фільми. Також я намагаюся весь час поглиблювати свої знання у сфері веб-дизайну, малюванні та вивченні іноземних мов.


- Які у Вас очікування від навчання?
- Хочу закінчити магістратуру за спеціальністю «Облік і оподаткування» на освітній програмі «ОБЛІК І АУДИТ», продовжити навчання за кордоном та знайти цікаву, престижну роботу, щоб працювати заради майбутнього України.
 
Розмову вела Людмила Мельянкова,
доцент кафедри обліку та оподаткування
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook