Проходження практичного навчання по курсу «Проектування систем кібербезпеки» для груп КІБ-21015б, КІБ-21016б спеціальності 125 – Кібербезпека 2 курсу навчання

19 липня 2023 року

        Навчальна практика для груп 2 курсу відповідно до Наказу і Розпорядження про проходження практик від 2023 року проходить в дистанційному режимі з оглядя на безпекову ситуацію.

Для забезпечення процесу проходження практик використовується засіб інтерактивного спілкування google meet корпоративної підписки НУБіП G-Suite та система дистанційного навчання elearn (https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=5066). Відповідно до пунктів сілабусу на навчальної програми платформа дистанційного навчання містить все необхідні методичні рекомендації, сілабуси, навчальну програму, журнал реєстрації відвідувань, бланки реєстрації проходження персонального інструктажу з ТБ, блок тестових завдань для заліку з практики та інше.


            Режим навчання під час проведення практики відповідає розпорядженню по проведеннбюнавчальни практик для студентів ФІТ: 6 годин навчального навантаження 5 разів на тиждень (з понеділка по п’ятницю).

            Структура кожного заняття передбачає: проведення обліку присутніх, відповіді керівника практики на запитання студентів, час на перевірку та захист виконаних практичних робіт, рішення організаційних питань. У вільний від практики час студенти можуть поглиблювати свої знання за предметом практики – засобом адміністрування корпоративних мереж Windows Server 2012 R2. Для цього за бажанням вони отримують відповідні завдання та приклади їх вирішення з практичних виробничих ситуацій, опрацьовують необхідну нормативно-правову базу для коректного вивчення ситуації.

                

 

            Відповідно до навчальної програми курсу «Проектування систем кібербезпеки» передбачено виконання та захист 11 практичних робіт та складання заліку, який містить 3 умовних частини (тестову – 1 завдання та теоретичну – 2 завдання).

            Загальний термін проходження практики – 6 тижнів (з 12 червня по 22 липня 2023 р.)

 

 

Андрій Сагун

керівник практики, 

доцент кафедри КСМіКБ 

 

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook