Успішне закінчення виробничої практики з фаху

19 липня 2023 року
Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

 Швидко промайнули 5 тижнів для студентів 3 курсу (5 і 6 групи) факультету аграрного менеджменту ОПП Менеджмент і закінчилася виробнича практика. 17-18 липня 2023 року на кафедрі адміністративного менеджменту та ЗЕД відбувся захист звітів  про проходження виробничої практики з фаху студентами 3 курсу.

Доценти кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД Наталія Голомша та Олександр Файчук, після перевірки звітів студентів 3 курсу, провели захист звітів у змішаному форматі.

Під час захисту студенти розповідали про підприємства, на яких проходили практику, а саме їх організаційно-правову форму, характеризували організаційну структуру управління, аналізували виробничий напрям та ресурси підприємства. Відповідно до завдань практики значна увага була приділена окремим напрямам управлінської діяльності, зокрема управлінню персоналом, управлінню маркетинговою та логістичною, обліково-фінансовою, зовнішньоекономічною та інноваційною діяльністю підприємства. Студенти охоче розповідали про індивідуальні завдання, які їм доручали керівники практики від підприємства, та як їх виконували.

Хочеться відмітити, що студенти 6 англомовної групи 3 курсу писали звіт та захищали його англійською мовою.

Студенти здали звіти та щоденники практики, в кожному з яких містився позитивний відгук керівника практики від підприємства.

Наталія Голомша

керівник практики від кафедри

 адміністративного менеджменту та ЗЕД

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook