Олена Лановенко обирає магістратуру з «Соціально-психологічної реабілітації», бо щоденно шукає відповіді на соціальні виклики

20 липня 2023 року

        До магістратури кафедри соціальної роботи та реабілітації Олена Лановенко прийшла саме за знанням, яке допоможе з відповідями на складні питання, що постають щоденно перед нею вже більше десятка років. Саме соціальній роботі та соціально-психологічній реабілітації Олена присвятила своє життя.

Протягом десяти років Олена Лановенко була завідувачем Відділу соціальної допомоги Територіального центру «Соціального обслуговування та надання соціальних послуг Вознесенського району Миколаївської області». Наразі вона працює головним спеціалістом Відділу соціального захисту населення та надання соціальних послуг Виконавчого комітету Дорошівської сільської ради.
Свій волонтерський шлях Олена розпочала у 2014 році, ставши Донором крові для потребуючих громадян, а з початком повномасштабного вторгнення російських окупантів залучилась до волонтерської діяльності з організації придбання для наших захисників необхідного спорядження. Йдеться про тепловізор, авто, одяг та продукти харчування.
30 березня 2023 р. Олена з колегами забезпечувала надання гуманітарної допомоги особам з інвалідністю, самотнім та хворим людям у Миколаївській області. А 15 та 30 червня за підтримки Міжнародного Східно-Українського Благодійного Фонду «Оберіг» представникам ВПО – мешканцям Нововасилівського, Старостинського округу, Снігурівської громади - здійснено доставку 5 тон гуманітарної допомоги: продуктів харчування, 2300 літрів питної води.
   
 
Олена займалася організацією гуманітарної допомоги для переселенців з Сіверодонецька та Макарівської ОТГ.  Внутрішньо переміщеним особам з Херсонщини та Луганщини допомогла отримати авто з медикаментами та засобами гігієни.
 
 
За підтримки Міжнародного Східно-Українського Благодійного Фонду «Оберіг» придбані та доставлені для наших військових численні авто, ліки, медикаменти, одяг і продукти. В Олени та її колег, які безпосередньо залучені до такої діяльності, майже не залишається часу для власних справ. Але вона вірить в безсумнівну нашу перемогу і дуже сподівається, що знайде час для отримання грунтовних знань з соціально-психологічної реабілітації в НУБІП України. Порекомендувала Олені навчання – її донька, яка закінчила у нас перший курс бакалаврату спеціальності «Соціальна робота» і надзвичайно задоволена навчанням. Наразі підготовка фахівців з такої спеціальності набуває особливої актуальності.
Доцент кафедри соціальної роботи та реабілітації Людмила ЧЕКАЛЬ
  
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook