Єгор Бойчук мріє стати студентом факультету землевпорядкування НУБіП України

20 липня 2023, 10:00
факультет землевпорядкування
  Сьогодні ми знайомимось з Єгором Бойчуком, з міста Курахове Донецької області. Він закінчив Курахівський опорний заклад загальної середньої освіти №5, любить займатись спортом, зокрема силовим видом спорту – пауерліфтингом. Також Єгор добре обізнаний з технологіями роботи з комп’ютером і має просторове мислення.

  • Єгоре чому ти вирішив обрати саме спеціальність 193 «Геодезія та землеустрій»?

— Я завжди цікавився природознавчими науками та математикою, а обрана спеціальність поєднує ці предмети. Обравши освітню програму «Геодезія та землеустрій», прагнутиму набути навиків, необхідних для організації найефективнішого та безпечного використання земельних ресурсів, обґрунтуванні і впровадженні у практику господарювання природоохоронних заходів, інших робіт, якими супроводжується земельна реформа в Україні.

  • Що спонукає тебе до отримання вищої освіти?

— Через російську агресію наша країна зазнала значних руйнувань. Я впевнений, що для відбудови і відновлення України потрібні фахівці геодезичного і землевпорядного профілю, які обізнані з сучасними технологіями землеустрою і землевпорядного проєктування, реконструкції та будівництва житлових, промислових та інфраструктурних об’єктів. Тому вища освіта у сфері геодезії та землеустрою об’єктивно необхідна, щоб бути компетентним фахівцем, здатним вирішувати ці проблеми.

  • Чи маєш заповітну мрію?

— Я мрію про нашу перемогу та можливість працювати й розвивати економіку країни. Для цього, насамперед, кожен повинен працювати на своєму фронті. Моя мрія – стати студентом факультету землевпорядкування НУБіП України! І я докладу зусиль, щоб мрія стала реальністю. Впевнений, що мені це вдасться!

  • Щиро дякуємо, Єгоре, за інтерв’ю! Ми віримо, що дуже скоро побачимо тебе в стінах НУБіП як студента, який реалізував свою мрію!

Розмову провела Євгенія Кривов’яз,
доцент кафедри геодезії та картографії

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook