Аліна Пивоварова обирає магістратуру факультету землевпорядкування НУБіП України

18 липня 2023 року
факультет землевпорядкування
  Вітаю! Мене звати Аліна Пивоварова. Я випускниця ОС «Бакалавр» факультету землевпорядкування. Цього року планую продовжити навчання і здобувати ступінь магістра за спеціальністю «Геодезія та землеустрій», адже НУБіП надає надзвичайну можливість отримати якісні знання і практичний досвід.

  • Чому ви вирішили вступати в магістратуру саме на факультет землевпорядкування?

— Ще навчаючись в 11 класі, твердо вирішила, що хочу здобувати вищу освіту в НУБіП на факультеті землевпорядкування. Тепер, коли чотири роки вже позаду, розумію, що обраний фах мені дійсно до душі. Крім того, фахівці спеціальності «Геодезія та землеустрій» були, є та будуть затребувані на ринку праці.

  • Що стало вирішальним у виборі спеціальності «Геодезія та землеустрій»?

— В університеті організація освітнього процесу на високому рівні, тим більше в таких складних умовах останніх років. На факультеті є ідеологія «йти у ногу з часом», тому ми навчаємось на сучасних технологіях, а викладачі, з багатим обсягом знань та навичок, використовують актуальні методи навчання.
  Я готова набувати нові знання та розвиватись. Я вже освоїла різноманітні програми опрацювання геоданих: ArcGIS, AutoCAD, Digitals та ін. Університет і надалі надаватиме можливість використовувати сучасне геодезичне обладнання, комп’ютерне та програмне забезпечення, вивчати та аналізувати нормативно-правові документи. Зокрема, на факультеті постійно проходять додаткові інформаційні зустрічі, форуми та семінари, представниками яких є високорейтингові фахівці не тільки з українських університетів, науково-дослідних організацій, практикуючих сучасних фірм, а й європейських.
  Впевнена, що навчання в магістратурі на факультеті землевпорядкування Національного університету біоресурсів і природокористування України дасть мені ще більше знань та можливостей покращити свої навички, що допоможе в майбутньому стати гідним фахівцем у сфері геодезії та землеустрою.

  • Як вам вдається зорієнтуватись у цьогорічних Правилах вступу?

— Щодо вступу взагалі не хвилююсь. Викладачі нашого факультету і безпосередньо куратор академічної групи доцент Олександр Чумаченко завжди надають консультації, і можна сказати, що крок за кроком допомагають у цьому. Заступник декана, доцент Олександр Шевченко і заступник відповідального секретаря Приймальної комісії, доцент Євгенія Кривов’яз неодноразово проводили зустрічі із випускниками ОС «Бакалавр» з інформаційною метою та роз’ясненнями особливостей вступу до магістратури у 2023 році. За що ми їм дуже вдячні.

  • Щиро дякую за розмову та бажаю Вам успішно подолати вступний бар’єр і здійснення ваших професійних мрій!

Розмову провів Іван Опенько,
професор кафедри геодезії та картографії

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook