Сирова Каріна, випускниця НУБіП України обирає освітню програму «Соціально-психологічна реабілітація», бо тут найкращі викладачі

21 липня 2023 року
- Чому Ви обрали освітню програму «Соціально-психологічна реабілітація» в  НУБіП України?
Привіт, мене звати Сирова Каріна, я родом з маленького та мальовничого села на Луганщині. Навчалася у НУБіП України за спеціальністю «Соціальна робота». Маю бажання продовжувати навчання за магістерською освітньою програмою «Соціально-психологічна реабілітація». Вступаючи на бакалавра та обираючи спеціальність «Соціальна робота», скажу відверто, у мене були сумніви: чи вдасться мені опанувати дану професію та стати професіоналом даної справи? Зараз же я переконана, що на вірному шляху. Адже НУБіП України – це університет можливостей та розвитку! Кафедра соціальної роботи – це найкращі викладачі та співробітники, цілодобова підтримка, практичні знання та родинна атмосфера! 
 
- Розкажіть про ваші очікування.
Соціально-психологічна реабілітація – це професія, яку зараз потребує кожен громадянин нашої країни та рука допомоги, яка наповнена емпатією, знаннями, турботою та силою! Саме тому я впевнено обираю для себе шлях найкращих, відважних та непереможних!
 
- Що цікавого було під час навчання в цьому університеті?
Дуже сподобались викладачі з їхніми цікавими заняття, величезним багажем практичного матеріалу. На базі кафедри є кімната для релаксу, де також проходили практичні заняття та тренінги.
В університеті є програма подвійних дипломів, тому по закінченні я отримала два дипломи: НУБіП України та Поморської Академії, яка знаходиться в Слупську. Отримала дуже класний досвід та з захопленням думаю про студентське життя.
- Дякую Вам Каріно, за цікаве спілкування та бажаю здійснення ваших мрій та мирного неба!
 
 

Розмову провела Каріна ФЕДЧЕНКО,

старший викладач кафедри соціальної роботи та реабілітації
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook