Психологія – фах для життя! Так вважає Валерія Кравченко з Березані та обирає НУБіП України

22 липня 2023 року
м. Київ

 Вступники шкіл - майбутні першокурсники - найочікуваніші відвідувачі кафедри психології. Сьогодні до розмови ми запросили абітурієнтку з Київщини – Кравченко Валерію Ігорівну, м. Березань.


Чому психологія?
З дитинства мріяла допомагати людям, краще розуміти емоції та поведінку оточення. А сьогодення внесло ще більші корективи в мою мотивацію. Допомога потрібна як військовим, так і цивільним, дітям, дорослим – усьому населенню. Мій тато зараз захищає нашу Батьківщину в лавах ЗСУ, я розумію настільки багато роботи буде в психологів. Хочу бути потрібною людям і своїй Україні.
Чому НУБІП?
По-перше тут навчається мій хлопець, по-друге чула багато позитивних відгуків про цю спеціальність і гуманітарно-педагогічний факультет.
Який напрям психології Вам найбільш цікавий?
Хочу розвиватися в напрямку психотерапії, психокорекції та інших видах психологічної допомоги.
Де сподіваєтесь реалізувати опановані психологічні знання?
Цікаво було б спробувати себе в приватній практиці, відкривши кабінет психологічної підтримки або організувавши психологічний центр.
Побажання на майбутнє
Хочу реалізувати свою мрію, бути корисною людям і своїй країні. Бути щасливою в мирному гармонійному світі. Своїм одноліткам, які зараз роблять вибір хочу побажати віри в себе й у власні сили.
Чим цікавитесь, окрім психології?
У школі займалася громадською активністю, вірю, що зможу реалізувати свої здібності й у закладі вищої освіти.
Як на ваш погляд, чим освітня програма «Психологія» в НУБіП відрізняється від інших?
Я вважаю, що передусім практичною орієнтованістю, значний обсяг годин практичної підготовки я відразу відзначила, для мене це дуже важливо, а також міжнародна академічна мобільність – можливість здобути «подвійний диплом» - це ті переваги, які власне я виокремила.
Ваша заповітна мрія?
Мирна, квітуча, самодостатня Україна з щасливими людьми.


Дякуємо Валерії, що зголосилася поділитися своїми думками з нами, бажаємо їй успіхів в опанування заповітної професії в НУБіП України. Запрошуємо абітурієнтів на навчання!!!

З майбутньою студенткою НУБіП спілкувався
професор кафедри психології
Віталій ШМАРГУН

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook