Романенко Тетяна з Черкащини обирає спеціальність «Журналістика» першим пріоритетом

22 липня 2023 року

- Добрий день, Тетяно! Дякую, що погодилися на інтерв’ю. Звідки Ви і чому вирішили обрати НУБіП України для подальшого навчання?
- Добрий день. Я з містечка Лисянка Черкаської області. Для мене важливо релізуватися в майбутній професії і стати успішною, і правильний вибір ЗВО дуже важливий. Оскільки НУБіП є одним із найпрестижніших університетів України, я впевнена, що після закінчення зможу знайти високооплачувану роботу. А ще після перегляду офіціного сайту мене дуже зацікавила можливість отримати подвійний диплом.
- Звідки дізналися про НУБіП України?
- Я маю подругу, яка навчається на гуманітарно-педагогічному факультеті НУБіП України і порадила мені вступати саме сюди. Вона захоплена цікавими заняттями та активним студентським життям і мені також хочеться, щоб моє навчання було насиченим.
- Чому Ви обрали саме журналістику як свою майбутню професію?
- Я з дитинства люблю писати і спілкуватися з людьми, дізнаватися щось нове. Журналістика прекрасно поєднує ці два заняття, тому сумнівів у виборі професії не було. Я мрію стати висококваліфікованим спеціалістом, тому ще з десятого я почала активно готуватися до складання ЗНО, а потім НМТ та вступу в НУБіП України.
- Які маєте інтереси та вподобання окрім навчання?
- У вільний час люблю займатися волейболом та читати. Також подобається активний відпочинок із друзями. Сподіваюся, що зможу продовжити займатись волейболом і під час навчання в НУБіП України.
- Чого очікуєте від навчання в університеті?
- Хочу отримати гарні знання, стати фахівцем своєї справи. Звичайно, хочу знайти нових друзів і мати насичене студентське життя та цікаві заняття.
- Дякуємо за інтерв’ю! Бажаємо успіху зі вступом, здійснення мрій і та чекємо Вас на гуманітарно-педагогічному факультеті НУБіП України!

Розмову вела Аліна КЛАПТЮК,
асистент кафедри англійської мови для технічних
та агробіологічних спеціальностей

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook