Валентина Задорожняк – випускниця Заліщицького фахового коледжу ім. Є. Хрипливого – продовжить навчання за ОП «Облік і аудит» в НУБіП України

21 липня 2023, 10:00

      Цього тижня мали можливість поспілкуватись з випускницею Заліщицького фахового коледжу ім. Є. Хрипливого Валентиною Задорожняк. Розмова відбулась дружня та щира.

      — Вітаємо вас, Валентно! Розкажіть, будь ласка коротко про себе. Чому Ваш вибір припав на Національний університет біоресурсів і природокористування України?

– Під час навчання у Заліщицькому фахового коледжі ім. Є. Хрипливого, я цікавилась рейтинговими показниками закладів вищої освіти України, і відзначила для себе, що Національний університет біоресурсів і природокористування України є провідним університетом України і входить в десятку лідерів та користується попитом у вступників. Тому я із впевненістю планую продовжувати навчання саме у вас. Також знаю від викладачів коледжу, що у університеті є партнерські угоди із університетами Європи та США, що дозволяє отримати подвійні дипломи розкрити свій потенціал та реалізувати себе в майбутньому як фахівця відповідної спеціальності.


     — Що стало вирішальним у виборі освітньої програми «Облік і аудит» спеціальності «Облік і оподаткування»?

– Закінчивши Заліщицький фаховий коледжі ім. Є. Хрипливого, який є відокремленим структурним підрозділом Національного університету біоресурсів і природокористування України і отримавши фундаментальні знання я впевнена, що крокую у вірному напрямку і має потребу у поглибленні всіх фахових компетентностей зі спеціальності “Облік і оподаткування”. Саме освітня програма «Облік і аудит» надає широкі можливості у самореалізації, оскільки її наповнення дозволяє отримати знання та реалізувати їх у всіх сферах діяльності та різних бізнесових структурах.
         — Що Ви очікуєте від навчання та студентського життя в НУБіП України?
– Здобути якісні знання, які у майбутньому допоможуть мені бути висококваліфікованим фахівцем в обліку та аудиті, що користуються попитом на ринку праці. Мрію про нові цікаві знайомства з людьми, які можуть бути не лише одногрупниками, а й однодумцями.

       — Які маєте захоплення та вподобання крім навчання?

– Я захоплююсь: подорожами, спортом, малюванням, читанням, та музикою.

      — Про що ж мрієте найбільше?

– Найбільша мрія це Мир і Перемога України. Також мрію здобути вищу освіти та бути фахівцем у своїй професії. І як патріот своєї країни мрію працювати на відбудову демократичної та вільної України.
     — Дякуємо вам, Валентино, за дружню бесіду. Бажаємо Вам здійснення омріяного. До зустрічі в студентській родині економічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України.

 


Розмову вели Любов ГУЦАЛЕНКО,
професор кафедри обліку та оподаткування,
Людмила МЕЛЬЯНКОВА
доцент кафедри обліку та оподаткування
 

 

 
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook