Леся Науманн, завідувачка лабораторії Немішаєвського фахового коледжу НУБіП України, обрала магістратуру Факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП за освітньою програмою “Нутриціологія”

22 липня 2023 року

Розкажіть про себе.

- Мене звати Леся Науманн, закінчила Немішаївський технікум ветеринарної медицини, працювала фельдшером ветеринарної медицини, в господарстві з розведення овець та птиці, грумером, займалася розведенням собак, зараз працюю завідуючою лабораторією в Немішаєвському фаховому коледжі НУБіП України.

- Що Вас привело здобути вищу освіту за освітньою програмою "Нутриціологія"?

- Нещодавно зацікавилась здоровим харчуванням, складанням раціонів, хімічним складом харчових продуктів, вплив вітамінів, мікро- та макроелементів на загальний стан організму людини та зрозуміла, наскільки важлива нутриціологія для життя.

 Маю чотирьох синів, старший здобув магістра у сфері екології в НУБіП України. Другий син також закінчив НУБіП України, отримав диплом з відзнакою і продовжує навчання в цьому закладі. Двоє менших синів зараз навчаються в Немішаєвському фаховому коледжі НУБіП України на агронома в енергетика.

 Вирішила також здобути вищу освіту, вже другу, в Національному університеті біоресурсів і природокористування України на Факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК в корисній галузі для життя — нутриціології.

Ваші очікування від навчання на Факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК.

- Підвищити рівень кваліфікації і розширити свої знання в сфері нутриціології для подальшого використання в професійній діяльності. В цьому мені допоможуть висококваліфікований викладацький склад та сучасні, підлаштовані під освітню програму “Нутриціологія” аудиторії та лабораторії Факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК.

 Також, на Факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК відбуваються тематичні івенти, майстер-класи, наукові заходи, в яких є бажання брати безпосередню участь.

 В майбутньому, після отримання вагомогу багажу знань, спілкування з одногрупниками-однодумцями, закінчення навчання, бачу себе досвідченим фахівцем у сфері нутриціології, яка з кожним роком набуває все більшої вагомості та затребуваності.

— Дякую Вам, Лесю, за цікаву розмову і до зустрічі в аудиторіях нашої Alma Mater!

 

Розмову вела
Наталія Слободянюк, заступник декана,
доцент кафедри технології м’ясних,
рибних та морепродуктів

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook