Олексій Жеребцов: “Спеціальність 181 “Харчові технології” на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України - мій перший пріоритет”.

23 липня 2023 року

 Добрий день, розкажіть про себе.

- Добрий день, мене звати Олексій Жеребцов, проживаю в селі Ксаверівка Київської області, люблю кулінарію, займаюсь спортом, цікавлюсь харчовими технологіями.

Звідки Ви дізнались про НУБіП України?

- Від своїх друзів, які побачили на фейсбуці сторінку факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Національного університету біоресурсів і природокористування України. Ознайомившись з інформацією на сторінці факультету, без сумніву обрав його для здобуття ступеня бакалавр за спеціальністю “Харчові технології”, а мій брат - Олександр, також обрав НУБіП України та вступає на спеціальність “Транспортні технології (на автомобільному транспорті)”.

Що стало вирішальним у виборі спеціальності 181 “Харчові технології”?

- З дитинства цікавлюсь харчовими продуктами, дивився на етикетках їх склад, не пропускав телевізійні програми та різні випуски про харчові технології, продукти та їх якість. Люблю готувати їжу, приємно, коли моя мама із задоволенням смакує страви мого приготування. Навчаючись в 11-му класі вирішив, що харчові технології - це моє, бажаю стати досвідченим фахівцем в цій галузі.

Що очікуєте від навчання на Факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК?

- В першу чергу цікавих та корисних лекцій, лабораторних робіт. На фейсбуці та сайті факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, бачив про активне проведення майстер-класів з приготування різних видів харчової продукції, в яких з нетерпінням хочу брати участь.

 Бажаю також реалізувати себе в спортивних заходах НУБіП України, так як граю в футбол, це дасть змогу мені розкрити потенціал із цієї сторони.

 Спілкування з одногрупниками дасть змогу обмінюватись думками, пропозиціями. Цікаво та з користю проходити практику.

 Розумію, наскільки важлива галузь харчової промисловості наразі та у відбудові України після перемоги, хочу внести свій вклад, в цьому мені допоможе факультет  харчових технологій та управління якістю продукції АПК.

Дякую, Олексію за щиру розмову, бажаю здійснення мрій, професійних звершень та до зустрічі в аудиторіях нашої Alma Mater.

Розмову вела
Марія Жеплінська,
доцент кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook